Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Bestekzakjes

Bestekzakjes

Goedkoop bestekzakjes met logo bedrukken

Voor een goed diner moet alles er professioneel uit zien. Hier horen bestekzakjes ook bij. Laat jouw bestekzakjes goedkoop met logo drukken geheel naar je eigen voorkeur en wensen.
Door het gebruik van bestekzakjes met logo binnen jouw horecabedrijf zullen de gasten de naam van jouw bedrijf nog beter onthouden en ze zullen het waarderen dat je overal aan hebt gedacht bij jouw huisstijl.

De bestekzakjes worden geleverd met 2 laags servetten. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, net zoals de bestekzakjes zelf.

 • Keuze uit groot aantal kleuren
 • Gratis verzending
 • goedkoop bedrukken met jouw logo
 • De levertijd is 2 tot 4 weken (ivm het recent opheffen van de coronabeperkingen voor de horeca is de vraag enorm en is de levertijd mogelijk langer)
 • Werktekening bestekzakje Werktekening bestekzakje Werktekening bestekzakje

Bestekzakjes bedrukken

Is jouw restaurant al in het bezit van bestekzakjes geheel in eigen huisstijl en/of met logo? Bedruk nu gemakkelijk, snel en goedkoop je eigen bestekzakjes en maak een professionele indruk op jouw gasten. Wacht niet langer en bestel naast bedrukte placemats, menukaarten e.d. nu ook jouw bestekzakjes! Bij ZoGedrukt ben je ook nog eens verzekerd van permanent lage prijzen en een razendsnelle levering.

Ben je naast bestekzakjes ook opzoek naar menukaarten, placemats of bierviltjes? Deze verzorgen wij ook voor jou.

Goedkoopste bestekzakjes

Wij van ZoGedrukt snappen dat je veel bestekzakjes gebruikt en daardoor niet zit te wachten op hoge tarieven voor jouw bestekzakjes. Doordat wij van ZoGedrukt ons gehele productieproces in eigen huis hebben, zijn wij niet afhankelijk van externe leveranciers met hoge tarieven en lange levertijden. Het voordeel dat wij hier uit halen berekenen wij rechtstreeks door in jouw kostprijs. Niet voor niets zijn wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland.

Bestekzakjes bestellen

Niet alleen bieden wij jou de goedkoopste bestekzakjes, maar kunnen wij jouw bestekzakjes exact naar wens maken door je een tal van ontwerpmogelijkheden te bieden in ons uitgebreide keuzemenu. Hierdoor ben je altijd zeker van een origineel type bestekzakje. Des te meer reden om bij ZoGedrukt te bestellen.

Bestekzakjes maken

Om een zo origineel mogelijk product te kunnen leveren, kan je zelf jouw voorkeuren aangeven in ons uitgebreide keuzemenu. Hieronder zie je enkele voorbeelden van hoe je deze keuzes bijvoorbeeld zou kunnen maken.

Product

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, leveren wij bestekzakjes waar al een 2-laags servet in zit om zo bijkomende werkzaamheden te voorkomen. De bestekzakjes zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit papier.

Drukformaat

Bestekzakjes hebben zoals je wellicht wel weet een standaard maat om zo perfect overeen te komen met het formaat van jouw bestek. Dit formaat is 8,5 x 20,2 cm.

Bedrukking

Wij vinden het net zo belangrijk als jou dat jouw bestekzakjes een succes worden. Om jouw ontwerp zo mooi mogelijke kleuren te voorzien drukken wij de bestelling geheel in full colour. Dit doen wij op jouw voorkeur enkelzijdig of dubbelzijdig.

Kleur servet

Bij bedrukte bestekzakjes van ZoGedrukt wordt standaard een 2-laags servet meegeleverd in elke zakje. Je hebt de mogelijkheid de kleur van het servet te kiezen, zodat deze zo goed mogelijk aansluit op jouw huisstijl. Heb je bijvoorbeeld een chique uitstraling waarbij en een rode huisstijl/logo, dan is het mogelijk om voor een rood servet te kiezen.

Oplage

Wat de grootte van de oplage ook is, bij ZoGedrukt is geen oplage te klein of te groot. Bij het bestellen van producten bij ZoGedrukt ben je in ieder geval altijd zeker van hoge kwaliteit, een nette prijs en een razendsnelle levering.

Kies het type product

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies de kleur van het servet

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

1. Je selectie

Kies het type product
Nog niet gekozen
Kies de kleur van het servet
Nog niet gekozen

2. Oplage en levertijd

Oplage en levertijd
Klik op een prijs in de tabel om deze te selecteren en verder te gaan.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie

3. Controle

Bestanden en betaling
In de volgende stappen kan je je bestanden aanleveren en betalen.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie