Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Blog

Wat zijn de voordelen van online bestellen?
22 nov
2017

Wat zijn de voordelen van online bestellen?

Tegenwoordig kan bijna alles online. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of een nieuwe partner – je hoeft in principe je deur niet meer uit. Het is een stuk gemakkelijker om online aankopen te doen. Het scheelt een hoop tijd en online heb je vaak de keuze uit een groter assortiment. Online shoppen is dus vaak een goed alternatief voor offline.

Maar is dat ook het geval als het gaat om drukwerk? In deze blog gaan we onder de loep nemen of het verstandig is om je drukwerk online te laten doen. Benieuwd naar het antwoord? Lees dan verder om erachter te komen…

 

Lees meer

Welk soort papier moet ik gebruiken voor mijn drukwerk?
16 nov
2017

Welk soort papier moet ik gebruiken voor mijn drukwerk?

Heb je ooit iets willen bedrukken (bijvoorbeeld een visitekaartje), alleen had je geen idee wat voor soort papier het beste was? Veel mensen weten niet precies welke soorten papier er allemaal zijn. En wanneer ze dan moeten kiezen bij de drukkerij wat voor soort papier ze willen, hebben ze geen idee.

Helaas (of gelukkig) is elk soort papier anders. En dus geschikt voor een ander doel. Dat betekent dat je niet zomaar een goede gok kunt nemen. Je zou immers compleet verkeerd kunnen kiezen en eindigen met bijvoorbeeld een envelop die niet te beschrijven valt.

Om het nog maar niet te hebben over prijsverschillen tussen verschillende papiersoorten. En al deze kennis wordt alleen maar belangrijker wanneer je online bestelt. Omdat we veel vragen binnenkrijgen van klanten over welke soort papier ze nu precies waarvoor moeten kiezen, hebben we deze blog geschreven.

Lees meer

PrintCalc, hoe zit dat nou in elkaar?
09 nov
2017

PrintCalc, hoe zit dat nou in elkaar?

Veel mensen die online drukwerk willen bestellen ervaren een groot probleem: de onduidelijkheid over de prijzen. Wat ga je nu werkelijk betalen wanneer je een online drukopdracht plaatst? Op veel sites kun je nu wel de totale oplage en soort papier en formaat kiezen, maar wanneer je iets dieper wilt gaan in de mogelijkheden – dan kom je al gauw op een lege pagina.

Sinds kort hebben wij een nieuwe tool online geplaatst: PrintCalc. Hiermee kun je exact berekenen wat jij gaat betalen voor een specifieke printopdracht. Het grote voordeel? Je kunt zo diep in de specificaties gaan als je dat zelf wilt. Of je nu een aantal verschillende afleveradressen wilt met elk een andere oplage, of ingebonden papier met ronde hoeken, je weet direct wat je ervoor gaat betalen.

 

Lees meer

Grafische termen, wat betekenen ze nu eigenlijk?
02 nov
2017

Grafische termen, wat betekenen ze nu eigenlijk?

Als je via het internet een afdruk wilt laten bestellen, dan moet je wel een aantal termen kennen. Of je nu je ingebonden stageverslag in print wilt hebben, of een mooi geprinte foto voor je moeder wilt laten afdrukken, je wilt dat deze er zo goed mogelijk uit komt te zien. En daarvoor is het belangrijk dat je precies weet wat specifieke grafische termen betekenen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hier een kort overzicht van alle relevante grafische termen voor je klaargezet. Lees het door of bekijk de beschrijving van die term waar je meer over wilt weten.

 

Lees meer

Visitekaartjes laten drukken? Geef ze een eigen identiteit!
26 okt
2017

Visitekaartjes laten drukken? Geef ze een eigen identiteit!

De kans is groot dat je in de laatste tijd wel een paar visitekaartjes hebt verzameld. Of dat nu op een bedrijfsevenement was, een bezoek bij een andere onderneming of gewoon zomaar toen je iemand tegenkwam, veel mensen hebben visitekaartjes. En misschien heb je het wel van de andere kant meegemaakt – je had een snel gesprek met iemand die geïnteresseerd was in jouw bedrijf of jouw diensten, en je wou hem of haar je contactgegevens op een gemakkelijk manier geven. Dan is een visitekaartje bij uitstek het ideale middel.

Lees meer

Spandoek drukken? Lees waar je op moet letten!
19 okt
2017

Spandoek drukken? Lees waar je op moet letten!

Je herkent het vast wel: je komt terug na een lange reis uit het buitenland en als je door de poortjes op Schiphol loopt wordt je verwelkomd door talloze spandoeken. Of ze nu voor jou zijn of niet, het is altijd leuk om te zien hoe familie en vrienden hun geliefden enthousiast opwachten met een groot spandoek in de lucht.

Maar dat is niet het enige waar je spandoeken voor kunt laten drukken! Er zijn namelijk nog talloze andere situaties waarin een spandoek erg leuk en handig is om te hebben. Lees verder voor een paar ideetjes…

Lees meer

3D foto in glas laseren, het ideale cadeau!
12 okt
2017

3D foto in glas laseren, het ideale cadeau!

Heb jij wel eens gedacht om een foto in glas aan iemand cadeau te geven? Het is namelijk een ideaal geschenk voor je partner, een goede vriend(in) of iemand in de familie. Foto’s zijn een van de mooiste herinneringen die je kunt hebben. En het is erg fijn wanneer je deze bijvoorbeeld in je woonkamer of slaapkamer kunt neerzetten. Zodat deze altijd dichtbij is en je de foto niet zult vergeten. Vandaar dat we het vandaag hebben over foto’s in glas. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om je foto goed tot zijn recht te laten komen in glas. Lees verder voor wat het precies is, en wat je er allemaal mee kunt.

Lees meer

Hoe maak je een goede indruk met enveloppen?
05 okt
2017

Hoe maak je een goede indruk met enveloppen?

Je hebt misschien eerder onze blog gelezen over het bedrukken van briefpapier. In die blog hadden we het heel kort gehad over bijpassende enveloppen bij je brief. Alle voordelen waar je van geniet met het bedrukken van briefpapier gelden namelijk nog steeds wanneer je kiest voor bedrukte enveloppen. In deze blog hebben we het kort over een goed indruk achterlaten, daarna kun je alles lezen over wat je nu precies kunt met bedrukte enveloppen. En als laatste geven we je nog advies over wat wij aanraden.

Lees meer

Waarom ieder bedrijf brochures zou moeten drukken
28 sep
2017

Waarom ieder bedrijf brochures zou moeten drukken

De kans is groot dat je de laatste tijd wel een brochure hebt gelezen. Of dat nu ging om een uitgebreide productbeschrijving of om de laatste vakantie aanbiedingen van een reisbureau, je hebt waarschijnlijk een hoop nieuwe informatie binnen gekregen over het product of dienst wat je wou gaan bestellen. Voor veel bedrijven en organisaties is dit een goede optie om hun klanten en leden op de hoogte te houden van alles wat er gebeurd binnen de organisatie. Maar wat kun je nog meer met een brochure?

Lees meer

Eigen briefpapier drukken, wat zijn de voordelen?
21 sep
2017

Eigen briefpapier drukken, wat zijn de voordelen?

Wanneer je een brief stuurt, wil je natuurlijk dat al je gegevens er goed op staan. Dit geldt al helemaal wanneer je voor je bedrijf een brief stuurt aan een (potentiële) klant. Dan wil je jezelf met je beste beentje voor laten zien. Je wilt een positieve en betrouwbare indruk achterlaten bij de lezer van de brief. En hoe kun je dat nu beter doen dan je eigen logo en bedrijfsinformatie op het briefpapier te laten drukken?

Lees meer

Bedrukte bestekzakjes? 3 redenen om ze te gebruiken!
13 sep
2017

Bedrukte bestekzakjes? 3 redenen om ze te gebruiken!

Wanneer was de laatste keer dat je thuis een diner hebt gegeven voor vrienden of familie? De kans is groot dat het een geslaagde avond was, met allerlei lekkere gerechten en gezelligheid! Misschien kun je je nauwelijks iets bedenken wat er beter had gekund – maar heb je al gedacht aan bedrukte bestekzakjes? Vast niet. Vandaar dat we in deze blog vertellen wat je precies kunt met gedrukte bestekzakjes, voor wie dit een goed idee is en wat je moet doen als je interesse hebt.

 

Lees meer

Folders drukken, waarom zou je?
10 aug
2017

Folders drukken, waarom zou je?

Wanneer is de laatste keer dat jij een folder hebt gelezen? De kans is groot dat dat niet lang geleden was! Sinds de opkomst van het internet gebeuren er steeds meer marketing en advertenties digitaal, en wanneer je de media volgt krijg je al gauw het idee dat online het enige medium is waar je als marketeer nog naar moet kijken. Maar al deze hype betekent niet dat er offline niets meer te halen valt, en dat het geen zin heeft voor jouw bedrijf om iets simpels als folders te drukken. Integendeel, want wist je dat…

Lees meer

Interactief drukwerk, doe meer met drukwerk!
03 aug
2017

Interactief drukwerk, doe meer met drukwerk!

Je hebt vast wel eens gehoord van Virtual Reality – het nabootsen van de echte wereld via technologie. In de laatste tijd komt het concept steeds vaker in het nieuws en steeds meer bedrijven focussen zich op de toepassing van dit nieuwe fenomeen. Maar weet je al wat interactief drukwerk betekent? Interactief drukwerk is een onderdeel van Virtual Reality, maar in plaats van de volledige wereld te simuleren, voegt het juist iets toe – oftewel Augmented Reality.

In deze blog leggen we uit wat interactief drukwerk precies is, waarvoor je het kunt gebruiken. En uiteraard leggen we ook de nadruk op hoe deze nieuwe techniek door smartphone eigenaren gebruikt kan worden!

Lees meer

Storytelling: hoe raak ik mijn klant?
22 jun
2017

Storytelling: hoe raak ik mijn klant?

Bij presentaties en lezingen die worden gegeven in de klassieke vorm, kun je je achteraf vaak maar weinig herinneren van wat er nu eigenlijk is gezegd. Tijdens deze vormen van communicatie komt er vaak veel abstracte informatie in één keer op je af. Grafieken met data en verschillende waarden, visies en strategieën, het is zo veel dat je hersenen het niet allemaal in één keer op kunnen nemen en kunnen verwerken. De reden hiervoor is dat al deze abstracte informatie je gevoel niet raakt: je kunt je niet goed inleven. Door als bedrijf gebruik te maken van storytelling als communicatiemiddel, zorg je ervoor dat jouw doelgroep beter kan worden geraakt door het onderwerp en de boodschap die je wilt overbrengen.

Lees meer

Wat is het verschil tussen offset en digitaal drukken?
05 apr
2017

Wat is het verschil tussen offset en digitaal drukken?

Er zijn allerlei mogelijkheden om jouw eigen drukwerk uniek te maken, bijvoorbeeld door zelf het materiaal, de kleuren en de luxe afwerking te selecteren. Soms kunnen al deze termen echter wat overweldigend zijn. Zo krijgen we ook veel vragen over het kiezen van de drukmethode. Er wordt je gevraagd of je je ontwerp offset of digitaal wilt laten afdrukken. Het kan lastig zijn als je niet weet wat deze twee termen precies inhouden. Daarom leggen we je in dit artikel de verschillen uit tussen offset en digitaal drukken, en geven we je advies over welke methode je in jouw situatie het best kunt kiezen.

Lees meer

Klantenservice

+31(0)88 7301111

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 17:00

Of Chat of mail met ons!

Veilig afrekenen:

Klantenservice

Of betaal op rekening*