Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Blog

De 3 voordelen van bedrukte koffiebekers
23 mei
2022

De 3 voordelen van bedrukte koffiebekers

Koffiebekers bedrukken? Voor een feestje thuis of een groot zakelijk evenement; onze partner Ekocups is hierin specialist. Van kleine tot grote oplage; je bent verzekerd van een 100% lekvrije koffiebeker zonder nare bijsmaak of geur. Met een eigen uniek bedrukte beker bereik jij jouw doelgroep op een leuke manier.

Lees meer

Gepersonaliseerde mailing – dé manier om klanten écht te bereiken
29 mrt
2019

Gepersonaliseerde mailing – dé manier om klanten écht te bereiken

Een gepersonaliseerde mailing geeft flyers extra attentiewaarde en creëer je meer merkloyaliteit. Lees meer over het personaliseren van een mailing.

Lees meer

Welke papiersoort past bij brochures?
08 mrt
2019

Welke papiersoort past bij brochures?

Brochures kun je in alle maten en soorten online bestellen. Wij zien echter vaak dat het budget de bepalende factor is bij de papierkeuze van een brochure. Dat is jammer, want met het juiste papiersoort voor de communicatie, bepaal je ook de uitstraling voor jouw onderneming.

Lees meer

Belasting stijgt op drukwerk
07 nov
2018

Belasting stijgt op drukwerk

Per 1 januari 2019 heeft het kabinet besloten om het lage btw-tarief, wat ook van toepassing is op verschillende soorten drukwerk, te verhogen van 6% naar 9%. Dit zijn boeken, brochures en periodieken, die minstens 3x per jaar verschijnen.

Lees meer

Welk lettertype past het best bij je drukwerk
21 dec
2017

Welk lettertype past het best bij je drukwerk

Je hebt vast wel eens in Word gezocht naar een specifiek lettertype. Dan ben je er ook snel achter gekomen hoeveel verschillende lettertypes er wel niet zijn. Standaard staan er namelijk honderden types op. En je kunt er nog duizenden meer downloaden die er elk nét iets (of compleet) anders uitzien. Een goede keuze maken voor je brochure, poster of ander drukwerk is dan ook vaak erg lastig. Zijn er specifieke dingen waar je op moet letten bij je keuze? En is er een bepaald font dat beter of slechter is dan anderen?

Gelukkig hoef je het zelf allemaal niet uit te vinden. Er zijn namelijk talloze testen en studies gedaan over het effect van lettertypes op de leeservaring. En in deze blog vind je de belangrijkste resultaten.

Lees meer

Hoe laat je jouw bedrijf/winkel beter opvallen?
14 dec
2017

Hoe laat je jouw bedrijf/winkel beter opvallen?

Als ondernemer wil je mensen helpen. Jouw product of dienst is ervoor gemaakt om iemand zijn leven gemakkelijker te maken. Daarom is het logisch dat je het liefst al je tijd en energie wilt steken om jouw product/dienst zo goed mogelijk maken. Maar helaas kun je niemand helpen als niemand van je bedrijf af weet. Vandaar dat we het vandaag hebben over hoe je jouw bedrijf (of winkel) kunt laten opvallen. Om ervoor te zorgen dat mensen van jouw bestaan af weten – én ervoor kiezen om met jou zaken te doen i.p.v. met de concurrent.

Lees meer

Welke afwerktechniek past het best bij mijn drukwerk?
07 dec
2017

Welke afwerktechniek past het best bij mijn drukwerk?

Sommige mensen zijn onder de indruk dat drukwerk kant en klaar van de pers af komt rollen. Het tegendeel is echter waar. Er zijn namelijk veel verschillende manieren om je drukwerk af te werken en het een eigen uitstraling te geven. De simpele voorbeelden hiervan zijn o.a. om het in bepaalde vormen af te drukken of met een perforatielijn (waardoor het gemakkelijk op één lijn gescheurd kan worden e.g. coupons). Een ander voorbeeld is pregen, waarbij een bepaald stuk van het drukwerk verhoogd wordt. Dit kan gebruikt worden om het leesbaar te maken voor blinden (braille), maar ook bijvoorbeeld om het logo van je bedrijf extra op te laten vallen. Eén ding is zeker; de mogelijkheden qua afwerking van drukwerk zijn eindeloos.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van online bestellen?
23 nov
2017

Wat zijn de voordelen van online bestellen?

Tegenwoordig kan bijna alles online. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of een nieuwe partner – je hoeft in principe je deur niet meer uit. Het is een stuk gemakkelijker om online aankopen te doen. Het scheelt een hoop tijd en online heb je vaak de keuze uit een groter assortiment. Online shoppen is dus vaak een goed alternatief voor offline.

Maar is dat ook het geval als het gaat om drukwerk? In deze blog gaan we onder de loep nemen of het verstandig is om je drukwerk online te laten doen. Benieuwd naar het antwoord? Lees dan verder om erachter te komen…

 

Lees meer

Welk soort papier moet ik gebruiken voor mijn drukwerk?
16 nov
2017

Welk soort papier moet ik gebruiken voor mijn drukwerk?

Heb je ooit iets willen bedrukken (bijvoorbeeld een visitekaartje), alleen had je geen idee wat voor soort papier het beste was? Veel mensen weten niet precies welke soorten papier er allemaal zijn. En wanneer ze dan moeten kiezen bij de drukkerij wat voor soort papier ze willen, hebben ze geen idee.

Helaas (of gelukkig) is elk soort papier anders. En dus geschikt voor een ander doel. Dat betekent dat je niet zomaar een goede gok kunt nemen. Je zou immers compleet verkeerd kunnen kiezen en eindigen met bijvoorbeeld een envelop die niet te beschrijven valt.

Om het nog maar niet te hebben over prijsverschillen tussen verschillende papiersoorten. En al deze kennis wordt alleen maar belangrijker wanneer je online bestelt. Omdat we veel vragen binnenkrijgen van klanten over welke soort papier ze nu precies waarvoor moeten kiezen, hebben we deze blog geschreven.

Lees meer

PrintCalc, hoe zit dat nou in elkaar?
09 nov
2017

PrintCalc, hoe zit dat nou in elkaar?

Veel mensen die online drukwerk willen bestellen ervaren een groot probleem: de onduidelijkheid over de prijzen. Wat ga je nu werkelijk betalen wanneer je een online drukopdracht plaatst? Op veel sites kun je nu wel de totale oplage en soort papier en formaat kiezen, maar wanneer je iets dieper wilt gaan in de mogelijkheden – dan kom je al gauw op een lege pagina.

Sinds kort hebben wij een nieuwe tool online geplaatst: PrintCalc. Hiermee kun je exact berekenen wat jij gaat betalen voor een specifieke printopdracht. Het grote voordeel? Je kunt zo diep in de specificaties gaan als je dat zelf wilt. Of je nu een aantal verschillende afleveradressen wilt met elk een andere oplage, of ingebonden papier met ronde hoeken, je weet direct wat je ervoor gaat betalen.

 

Lees meer

Grafische termen, wat betekenen ze nu eigenlijk?
02 nov
2017

Grafische termen, wat betekenen ze nu eigenlijk?

Als je via het internet een afdruk wilt laten bestellen, dan moet je wel een aantal termen kennen. Of je nu je ingebonden stageverslag in print wilt hebben, of een mooi geprinte foto voor je moeder wilt laten afdrukken, je wilt dat deze er zo goed mogelijk uit komt te zien. En daarvoor is het belangrijk dat je precies weet wat specifieke grafische termen betekenen. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hier een kort overzicht van alle relevante grafische termen voor je klaargezet. Lees het door of bekijk de beschrijving van die term waar je meer over wilt weten.

 

Lees meer

Visitekaartjes laten drukken? Geef ze een eigen identiteit!
26 okt
2017

Visitekaartjes laten drukken? Geef ze een eigen identiteit!

De kans is groot dat je in de laatste tijd wel een paar visitekaartjes hebt verzameld. Of dat nu op een bedrijfsevenement was, een bezoek bij een andere onderneming of gewoon zomaar toen je iemand tegenkwam, veel mensen hebben visitekaartjes. En misschien heb je het wel van de andere kant meegemaakt – je had een snel gesprek met iemand die geïnteresseerd was in jouw bedrijf of jouw diensten, en je wou hem of haar je contactgegevens op een gemakkelijk manier geven. Dan is een visitekaartje bij uitstek het ideale middel.

Lees meer

Spandoek drukken? Lees waar je op moet letten!
19 okt
2017

Spandoek drukken? Lees waar je op moet letten!

Je herkent het vast wel: je komt terug na een lange reis uit het buitenland en als je door de poortjes op Schiphol loopt wordt je verwelkomd door talloze spandoeken. Of ze nu voor jou zijn of niet, het is altijd leuk om te zien hoe familie en vrienden hun geliefden enthousiast opwachten met een groot spandoek in de lucht.

Maar dat is niet het enige waar je spandoeken voor kunt laten drukken! Er zijn namelijk nog talloze andere situaties waarin een spandoek erg leuk en handig is om te hebben. Lees verder voor een paar ideetjes…

Lees meer

3D foto in glas laseren, het ideale cadeau!
12 okt
2017

3D foto in glas laseren, het ideale cadeau!

Heb jij wel eens gedacht om een foto in glas aan iemand cadeau te geven? Het is namelijk een ideaal geschenk voor je partner, een goede vriend(in) of iemand in de familie. Foto’s zijn een van de mooiste herinneringen die je kunt hebben. En het is erg fijn wanneer je deze bijvoorbeeld in je woonkamer of slaapkamer kunt neerzetten. Zodat deze altijd dichtbij is en je de foto niet zult vergeten. Vandaar dat we het vandaag hebben over foto’s in glas. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om je foto goed tot zijn recht te laten komen in glas. Lees verder voor wat het precies is, en wat je er allemaal mee kunt.

Lees meer

Hoe maak je een goede indruk met enveloppen?
05 okt
2017

Hoe maak je een goede indruk met enveloppen?

Je hebt misschien eerder onze blog gelezen over het bedrukken van briefpapier. In die blog hadden we het heel kort gehad over bijpassende enveloppen bij je brief. Alle voordelen waar je van geniet met het bedrukken van briefpapier gelden namelijk nog steeds wanneer je kiest voor bedrukte enveloppen. In deze blog hebben we het kort over een goed indruk achterlaten, daarna kun je alles lezen over wat je nu precies kunt met bedrukte enveloppen. En als laatste geven we je nog advies over wat wij aanraden.

Lees meer

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*