Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

10 inspirerende voorbeelden van offline advertising14-09-2016

Iedereen wil graag zijn of haar bedrijf, product of dienst onder aandacht brengen om de verkoop te stimuleren. Daar behoren verschillende mogelijkheden toe. Denk hierbij aan folders, visitekaartjes, pennen, enveloppen of zelfs bedrijfsauto’s. Door de huisstijl van het bedrijf toe te passen op het product, probeer je het product onder aandacht te brengen. Voor welke vorm van reclame ook wordt gekozen, het ontwerp is én blijft enorm belangrijk. Je moet kunnen aantonen dat het om jouw bedrijf gaat, daarom is het ook belangrijk om gebruik te maken van een herkenbaar logo. 

In dit artikel zie je de 10 meest inspirerende voorbeelden van offline advertising:

1.    Bij de bushalte

Door middel van deze creatieve actie probeert het bedrijf haar broodjes onder aandacht te brengen.

2.    Creatief omgaan met verlichting

Sommige billboards komen in het donker het beste tot hun recht.

3.    Theekoppen

Het uitvergroten van producten geeft altijd een leuk effect en trekt zeker de aandacht. Maak van een plantenbak een kop thee en hang het theemerk als labeltje eruit. 

4.    Bioscoopstoelen

In dit geval zijn een paar kleuren en letters al genoeg voor een marketingstunt. Misschien iets voor een voetbalstadion?

5.    Verpakkingen

Reclame op plastic tasjes kennen we wel. Maar blijkbaar kun je er ook creatief mee omgaan.

6.    Horloges

Je offline advertising heeft direct succes als mensen je product even kunnen uitproberen. Wat dacht je van deze lussen in de bus? Hoe creatief kan je zijn!

7.    Voertuigen

Creatieve reclamebureaus slagen er regelmatig in om de meest indrukwekkende reclame te maken op vrachtwagens, bussen en andere voertuigen.

8.    Billboards

Sprekende en opvallende billboards blijven humoristisch. Vooral als je niet weet wat je van het product moet verwachten.

9.    Visitekaartjes

Er zijn enorm veel creatieve visitekaartjes te bedenken. Wat dacht je van deze ‘vogelpoep’ om je wasserette te promoten?

10.    Vloerstickers

Vergeet reclameborden, gevelreclame, vlaggen en spandoeken. Maak gewoon reclame op de vloer!

Terug naar overzicht