Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

3D foto in glas laseren, het ideale cadeau!12-10-2017

Heb jij wel eens gedacht om een foto in glas aan iemand cadeau te geven? Het is namelijk een ideaal geschenk voor je partner, een goede vriend(in) of iemand in de familie. Foto’s zijn een van de mooiste herinneringen die je kunt hebben. En het is erg fijn wanneer je deze bijvoorbeeld in je woonkamer of slaapkamer kunt neerzetten. Zodat deze altijd dichtbij is en je de foto niet zult vergeten. Vandaar dat we het vandaag hebben over foto’s in glas. Er zijn namelijk veel mogelijkheden om je foto goed tot zijn recht te laten komen in glas. Lees verder voor wat het precies is, en wat je er allemaal mee kunt.

Wat is een foto in glas?

Zoals de naam al zegt, het is een foto die in een glazen frame is gemonteerd of gelaserd. Er zijn talloze verschillende manieren om dit te doen, maar de meest populaire is toch wel de 3D foto in glas. Wat is dat nu? Het beste kun je even kijken op onze productpagina voor foto in glas – daar hebben we namelijk allerlei voorbeelden zodat je echt een beeld krijgt bij wat het inhoudt.

Maar we leggen het hier nog even kort uit: neem in gedachten even een mooie foto die je hebt (van jezelf, je partner, huisdier, familie of vrienden). Stel je nu voor dat deze in een glazen frame zou staan. Het frame is ongeveer een paar centimeter dik. En dit zorgt ervoor dat wanneer je van verschillende hoeken naar je foto kijkt – het een 3D effect lijkt te hebben. Daarnaast zit er ook een handige standaard bij. Dat betekent dat je de foto gemakkelijk op je nachtkastje, of op de vensterbak kunt zetten. Dat geeft een schitterend effect en maakt de foto nog mooier!

Leuke ideeën voor foto’s in glas – ideaal cadeau

Zoals we al eerder hebben besproken, is een foto in glas het ideale relatiegeschenk. Geef het bijvoorbeeld aan je partner als verjaardagscadeau, of om een jubileum te vieren. Het cadeau zal veel indruk maken. En wat is er nu beter dan een mooie herinnering cadeau geven.

Over goede herinneringen gesproken. We zien ook dat veel mensen ervoor kiezen om een foto van een overleden dierbare in glas laten zetten. Het is een zeer goede manier om elke dag even stil te staan bij het verlies dat je geleden hebt. Je kunt er ook voor kiezen om een foto van je dierbare in een waxinehouder te laten zetten of aan de onderkant te verlichten.

Benieuwd naar de verschillende formaten die wij aanbieden? Bekijk hier alle 3D foto in glas producten.

Waar moet je op letten?

Je kunt de foto op verschillende manieren in glas zetten. De foto kan namelijk of gegraveerd worden of gelaserd. Wij raden aan om voor portretten te kiezen voor laseren. Dit zorgt voor een mooi effect waarin alle details naar voren komen.

Daarnaast moet je natuurlijk ook letten op de kosten. Helaas zijn er nog teveel bedrijven in Nederland die foto’s in glas echt specialisten werk vinden – het kost vaak een klein fortuin voor een mooie foto. Echter, vinden wij dat dat tegenwoordig niet meer kan. Een foto in glas is namelijk vaak een cadeau of geschenk. Daarom bieden wij aan om foto’s in glas te laten laseren voor een vriendelijke prijs.

Dat kan omdat wij de beschikbaarheid hebben over geavanceerde apparatuur. Ook kiezen veel mensen ervoor om bij ons een foto in glas te laten zetten. Daarom kunnen wij het voor een voordelige prijs aanbieden.

Mocht je nog vragen hebben over onze foto’s in glas – of wil je een aantal voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is, ga dan even naar onze foto in glas pagina. Daar zul je meer informatie vinden. En kom je er daar niet uit, laat het dan gerust weten via de chat rechts onderaan in het scherm.

Opzoek naar het assortiment? Check hier alle opties voor een 3D foto in glas.

 

Tags

Foto in glas Laseren 3D Drukwerk
Terug naar overzicht