Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Alles over de roll- up banner17-03-2016

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een roll- up banner bij beurzen of evenementen. Het geeft net een beetje extra aankleding aan uw eigen beursstand of uw eigen evenement. Ook worden roll- up banners voor privé gelegenheden gebruikt.

Het voordeel van een roll- up banner is, dat hij gemakkelijk op te zetten is en handig mee te nemen is in een draagtas. Het opzetten van de roll- up banner is een kwestie van het doek omhoog schuiven en de bijgeleverde stokken erachter plaatsen zodat het doek mooi omhoog blijft staan.

 

 

 

 

 

 

 

ZoGedrukt biedt u roll- up banners in drie verschillende formaten waardoor er voor elke gelegenheid en elke locatie een geschikte banner is. Het doek van de roll- up banner is gemaakt van PVC frontlint materiaal. Deze materiaalsoort is brandvertragend en gaat lang mee, ook is het een geschikte materiaal soort voor buitengebruik.

Mocht u uw roll- up banner buiten willen plaatsen dan is het essentieel om goed te kijken naar de weersomstandigheden. Mocht het hard waaien of regenen, dan is het verstandig om uw roll- up banner binnen te plaatsen zodat deze niet beschadigd. Bij mooi en zonnig weer zijn ze uitstekend om buiten te plaatsen en kenbaar te maken waar uw bedrijf zich bevind!

Wilt u ook zo’n prachtige banner met uw eigen huisstijl of tekst. Bestel uw roll- up banner dan hier! Bij ZoGedrukt krijgt u bij de aanschaf van een roll/ up banner er een gratis draagtas bij zodat u uw banner altijd en overal mee kan nemen naar de door u gewenste locatie. 

 

 

Terug naar overzicht