Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Alles over Spandoeken11-09-2015

 De tijd van wind, regen en kou komt er weer aan. Natuurlijk wilt u, dat uw gloednieuwe spandoeken deze maanden ook overleven, daarom hebben we voor u een aantal tips op een rijtje gezet, waar u op zou kunnen letten bij het aanschaffen van een bedrukt spandoek.

ZoGedrukt kan spandoeken leveren in 2 verschillende materiaalsoorten, namelijk Mesh en PVC. Mesh is een gaasdoek, b1-brandvertragend, dat houdt in dat het doek beschikt over gaatjes en is dus wind doorlatend, het voordeel hiervan is dat er minder spanning ontstaat en het spandoek daardoor niet gaat klapperen. Mesh heeft een laag gewicht, namelijk 300 grams. Het nadeel van Mesh gaasdoek is, dat door de gaatjes het contrast van de print minder groot is. Een voordeel daarentegen is dat een Mesh spandoek erg makkelijk te monteren is. Naast materiaalkeuze, krijgt u de keuze om uw product extra luxe af te werken. Of u dat wilt is uiteraard aan u.

Naast Mesh spandoeken worden door ZoGedrukt ook spandoeken op PVC frontlit materiaal gedrukt. Dit is een brandvertragend materiaalsoort en één van de meest populaire spandoeken in de markt. PVC is een stevig en licht doorlatend zeildoek. Het gewicht van PVC-spandoeken is 500 grams, bij ZoGedrukt is dit standaard. Het voordeel van PVC is, dat het materiaal langdurig meegaat en uitermate geschikt is voor buiten. Bij PVC-spandoeken zijn er verschillende soorten afwerkingen mogelijk. U kunt het doek laten omzomen met ringen om de 30cm of 50cm ook kunnen er ringen op elke hoek komen en een tunnelzoom links en rechts of onder en boven. Het is maar net welke voorkeur u heeft. 

Het voordeel van spandoeken bedrukken met een omzoom of tunnelzoom is, dat het de kans op (uit)scheuren verkleint. Door een zoom gaat het spandoek langer mee. Als u een groot formaat spandoek wilt laten bedrukken is het verstandig om een omzoom, met ringen om de 30cm of 50cm te kiezen, in plaats van alleen ringen op de hoek. Zo verstevigd u uw spandoek.

Er bestaan ook spandoek accessoires, met behulp van deze accessoires kunt u het spandoek makkelijk bevestigen in een frame of aan hekwerk. ZoGedrukt heeft verschillende soorten accessoires in haar assortiment, namelijk: Loodkoord, nylon touw en om uw spandoek strak te zetten tussen het frame kunt u spanrubbers 20cm + een S-haak of spinhaken 20cm & 25cm gebruiken.

Verder is het handig om te bedenken, waarvoor u het spandoek wilt gaan gebruiken. Voor binnen of buiten, aan de hand van die beslissing is het makkelijk om een keuze te maken voor een materiaalsoort met bijbehorende afwerkingen en accessoires.

ZoGedrukt kan uw spandoek leveren in een minimale breedte van 100cm en een maximale breedte van 500cm en een minimale hoogte van 75cm en een maximale hoogte van 4000cm.

Wilt u ook een stevig spandoek van ZoGedrukt, om uw evenement, bedrijf, dienst of  product, aan te kondigen? Bestel dan hier uw spandoek. Als u ergens niet uit komt of andere vragen heeft, dan staat het team van ZoGedrukt altijd voor u klaar! 

Tags

Spandoeken Mesh Pvc spandoek accessoires spandoek bestellen
Terug naar overzicht