Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Bedrukte bestekzakjes? 3 redenen om ze te gebruiken!13-09-2017

Voorbeeld van verschillende bestekzakjesWanneer was de laatste keer dat je thuis een diner hebt gegeven voor vrienden of familie? De kans is groot dat het een geslaagde avond was, met allerlei lekkere gerechten en gezelligheid! Misschien kun je je nauwelijks iets bedenken wat er beter had gekund – maar heb je al gedacht aan bedrukte bestekzakjes? Vast niet. Vandaar dat we in deze blog vertellen wat je precies kunt met gedrukte bestekzakjes, voor wie dit een goed idee is en wat je moet doen als je interesse hebt.

Bedrukte bestekzakjes? Wat houdt dat in?

Bij elk diner heb je bestek nodig. In plaats van het neer te leggen op tafel, is het veel gemakkelijker om van te voren bestekzakjes te maken. Dat zijn kleine zakjes waarin je precies het benodigde bestek doet. Dat is erg handig, want je kunt zo al een tijdje van te voren alle zakjes klaarmaken. En wanneer het dan tijd is om de tafel te dekken, is het een kwestie van de bestekzakjes naast het bord leggen en klaar! Zo weet je zeker dat iedereen precies het nodige bestek heeft.

En als je echt een blijvende indruk wilt maken, dan kun je natuurlijk de bestekzakjes bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om de reden van de gelegenheid erop te zetten (trouwdag, verjaardag, afstuderen etc.). Maar je kunt er bijvoorbeeld ook een foto op zetten. En het mooie is dat ze niet duur zijn.

Nu hebben we het natuurlijk over een privé aangelegenheid gehad, maar dit geldt al helemaal voor een horecabedrijf. Als jij werkzaam bent in de horeca, dan wil je natuurlijk dat er op jouw bestekzakjes de naam van je restaurant staat. Daarnaast kun je ook veel tijd winnen door de bestekzakjes van te voren klaar te maken (als het niet druk is). Wanneer het dan spitsuur wordt, hoeft je personeel alleen maar de zakjes neer te leggen en dat is het. Zodat ze al hun tijd aan het bedienen van de gasten kunnen besteden.

Benieuwd naar de verschillende opties? Bekijk hier het assortiment!

 

3 redenen waarom gedrukte bestekzakjes een goed idee zijn

Bedrukte bestekzakjes kunnen dus erg handig zijn als je in de horeca werkt, of een leuke toevoeging aan een diner thuis. Om het allemaal even samen te vatten hebben we hier een korte lijst van alle redenen waarom gedrukte bestekzakjes een goed idee zijn:

            •          Tijd besparen. Maak de bestekzakjes van te voren klaar. Het enige wat je nog                                       hoeft te doen tijdens het diner is ze naast het bord te leggen!

            •          Als accessoire. Het is natuurlijk altijd leuk om het logo van je horeca bedrijf ergens                            neer te zetten. Het is een soort van gratis reclame als je je bestekzakjes laat                                          bedrukken.

            •          Creativiteit. Je kunt er allerlei leuke dingen mee doen. Heb je een speciale                                          aanbieding of mededeling waarvan je zeker wilt dat je gasten het lezen? Zet het op de                        bestekzakjes – iedereen gebruikt bestek, dus ook iedereen zal je boodschap lezen!

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op

Als jij ook gedrukte bestekzakjes wilt, of dat nu voor een privé diner thuis is, of voor je horeca onderneming, je kunt bij ZoGedrukt terecht voor alles rondom gedrukte bestekzakjes. Je kunt ze compleet naar je eigen voorkeur samenstellen. Dat betekent dat je zelf de kleur, tekst en eventuele afbeeldingen kunt kiezen.

Daarnaast worden ook alle bestekzakjes inclusief 2 servetten geleverd. Dat betekent dat je er dus geen omkijken meer naar hebt. Doe het bestek er in en leg ze op tafel. Normale bestellingen worden ook gratis verzonden. En mocht je ze met spoed nodig hebben – geen probleem, ook dat kunnen we regelen.

Heb je een vraag over gedrukte bestekzakjes, of wil je hen gelijk bestellen? Neem dan gerust contact op. We gaan gelijk voor je aan de slag!

Direct bestellen? Dat doe je hier!

 

Tags

ZoGedrukt Bestekzakjes Drukwerk
Terug naar overzicht