Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Brochure als krachtig communicatiemiddel10-06-2015

U wilt uw bedrijf, evenement of actie uiteraard graag in de belangstelling zetten, maar hoe doet u dit op een effectieve en professionele manier? Als u op zoek bent naar een manier om informatie te spreiden over uw bedrijf kunt u dit op een professionele manier doen aan de hand van brochures. Als u brochures laat drukken kunt u in één keer veel informatie rondsturen die ook nog eens wordt versterkt aan de hand van prachtige illustraties. Hiervoor hoeft u geen ontwerper te zijn, want ZoGedrukt maakt gemakkelijk en snel een prachtig brochure ontwerp voor u.

 

Voorbeelden

Naast het ontwerp uit handen geven is het zaak dat u zelf uw voorkeuren aangeeft. Dit levert overigens ook het beste resultaat op aangezien u de expert bent op het gebied van de onderneming waar u werkt. Natuurlijk zijn er ook tal van prachtige voorbeelden beschikbaar die u kunt gebruiken ter inspiratie van uw eigen brochure. Of u nu een restaurant, hotel of detailhandelaar bent, er zijn altijd succesvolle voorbeelden beschikbaar van prachtig ontworpen brochures.

 

 

 

 

Mogelijkheden

Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden als u brochures laat drukken? Brochures zijn er in vele verschillende soorten en maten. Dit is ook belangrijk vinden wij van ZoGedrukt aangezien uw brochure uit moet staan van die van de concurrent. Bij ZoGedrukt heeft u dan ook de mogelijkheid zelf uw voorkeuren aan te geven in ons uitgebreide keuzemenu. Hierbij kunt u kiezen tussen een van onze 9 standaard formaten, bepaalt u zelf het materiaal, kiest u een dikte, het aantal pagina’s en bepaalt u zelf hoe de omslag wordt gedrukt.

Prijzen

Veel bedrijven zijn sterk in een bepaalde dienst of met een bepaald product. Omdat u specialist bent op het gebied van het door u beoefende beroep heeft u hier vaak indrukwekkende tarieven te bieden. Laat uw scherpste tarieven dan ook vooral naar voren komen op een te verspreiden brochure. Uit ervaring weten wij dat dit een forse verkoopboost op kan leveren.

Foto’s

Voor het ontwerpen van een krachtige brochure zijn foto’s een must-have. Niet voor niets zegt men: een foto zegt meer dan 1.000 woorden! Brengt u bijvoorbeeld een brochure uit als hotel, dan zou u soortgelijke foto's als hieronder kunnen gebruiken.

Sterkste kant

Als u een brochure naar buiten brengt, wilt u uw bedrijf natuurlijk laten zien van haar sterkste kant. Laat vooral zien waarom de klant naar u moet en niet naar de concurrentie. Hierbij kunt u denken aan service, prijsbeleid of uw o zo unieke locatie. Daarnaast zou u kunnen benadrukken dat u in het verleden bepaalde prijzen heeft gewonnen of belangrijke klanten/bezoekers heeft gehad. Wat uw sterke punten ook zijn, wij zetten ze graag voor u op een rijtje om zo tot een prachtig ontwerp te komen. Wacht dus niet langer en zet uw bedrijf nu in de spotlights aan de hand van brochures van ZoGedrukt!

 

 

Terug naar overzicht