Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

De 10 meest originele bushokjes 02-03-2016

De 10 meest originele bushokjes

Het is als bedrijf natuurlijk belangrijk om goede reclame te maken. Dit kan op allerlei manieren. Veel bedrijven gaan tegenwoordig vooral voor het online reclame maken. Maar we mogen het offline reclame maken natuurlijk niet vergeten. Een aantal bedrijven maken hier dan ook op een bijzondere manier gebruik van. Zij maken reclame in bushokjes, maar dit doen zij niet alleen door een abri (poster) op te hangen.

In de meeste gevallen wordt het hele bushokje onder handen genomen! Zie hier de meest creatieve bushokjes!

1. Een oven als bushokje om zo een nieuw broodje te promoten.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

(Dutchcowboys.nl)

2. Promotie voor de film UP

(Dutchcowboys.nl)

3. Levende vissen om te laten zien hoe vers de vis is bij restaurant Fitch Franke in Frankfurt.

(Dutchcowboys.nl)

4. Een bushokje als weegschaal, zodra je op het bankje gaat zitten laat het billboard je gewicht in grote cijfers zien. Het bushokje  is van Fitness First en deze stond in Rotterdam.

(Dutchcowboys.nl)

5. Monopoly, een spel wat de meeste mensen wel kennen. Onderstaand bushokje werd omgetoverd tot het kenmerkende rode huisje van Monopoly.

(Dutchcowboys.nl)

6. Even je telefoon of tablet opladen? Een bushokje van Vitamin Water bood de mogelijkheid om je telefoon of tablet snel even op te laden terwijl je op de bus wacht. Wie wil dat nou niet?!

(Dutchcowboys.nl)

7. Promotie voor de nieuwe Star Wars film.

(Dutchcowboys.nl)

8. KPN zorgde er tijdens het WK voor dat mensen toch nog van het Nederlands elftal konden genieten ondanks dat ze onderweg waren.

(Popthecampaign.nl)

9. Lipton presenteerde een nieuwe thee soort door een bushokje een volledige achtergrond van een woonkamer te geven.

(Artofbranding.nl)

10. Een onbreekbare reclame. Een bedrijf dat kogelvrij glas produceert maakte een onbreekbaar bushokje. Tussen de twee glazen platen, plaatsten ze flink wat geld. Degene die het glas wist te breken mocht het geld houden. Het is niemand gelukt om het glas te breken!

(Dutchcowboys.nl)

Je hoeft natuurlijk niet gelijk een heel bushokje om te bouwen om een goede reclame te hebben. Dit kan al door een goede poster op te hangen in een bushokje of ergens anders natuurlijk! Bij ZoGedrukt kun je alle soorten en maten posters bestellen voor elke gelegenheid en met je eigen logo en huisstijl!  Zelf ook posters bestellen? Ga naar https://www.zogedrukt.nl/promotioneel/posters

 

 

 

Terug naar overzicht