Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

De functionaliteit van bouwborden12-10-2016

Te huur of te koop? Bouwen, verbouwen of renoveren? Informeer omwonenden met een duidelijk bouwbord bij jouw bouwlocatie. Kortom, een ideaal communicatiemiddel voor makelaars, projectontwikkelaars of bouwbedrijven.

 
Breng jouw bouwproject onder de aandacht met geweldige architectuur en/of jouw logo. ZoGedrukt ontwerpt en produceert bouwborden in verschillende soorten en maten. Het traditionele houten bouwbord, maar ook buizenframes voorzien van een spandoek. Vrijstaand, bevestigd aan een wand of rechtop, alles is mogelijk. Een groot projectbord dat uit één geheel bestaat, uit meerdere smalle borden of een combinatie hiervan. En natuurlijk is nagenoeg iedere gewenste afmeting mogelijk.
 

Bouwborden om bijvoorbeeld een bouwproject of renovatie aan te kondigen zijn een visitekaartje. Ze moeten beschikken over een degelijke uitstraling en ook nog eens tegen een stootje kunnen. De borden mogen niet bezwijken onder de weersomstandigheden. Daarom produceert ZoGedrukt bouwborden en projectborden van verschillende en stevige materialen.
 

Een tip voor als je extra wilt opvallen: laat het bord contour snijden.

 

Geïnteresseerd in bouwborden? Laat het ons weten of bestel ze direct op onze website!

 
Terug naar overzicht