Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Deurhangers; Originele reclame!26-05-2014

Enkele en dubbele deurhangers bestellen

Maak gebruik van een enkele deurhanger, of kies aan de andere kant juist voor onze dubbele deurhangers. De dubbele deurhangers bieden meer ruimte voor informatie. U kunt deze eenvoudig openklappen, waardoor u daar een product kunt presenteren of een andere boodschap kunt plaatsen. Deel enkele deurhangers uit zodat uw doelgroep daar eenvoudig gebruik van kan maken, of zorg er daarmee voor dat u de hotelkamers van een kwalitatief uitstekende deurhanger kunt voorzien. Uiteraard kunt u met onze enkele en dubbele deurhangers van uitstekende kwaliteit verschillende toepassingen kiezen, waardoor u er uitstekend mee uit de voeten kunt.

Deurhanger enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken

Laat uw deurhanger enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Zoekt u naar een originele vorm van flyeren, waar de doelgroep daadwerkelijk wat aan heeft? Presenteer op de dubbelzijdig bedrukte deurhangers zowel aan de voor- als achterzijde informatie over uw bedrijf, product of merk, of kies voor de meest voordelige optie en gebruik de enkelzijdige bedrukking. U kiest in beide gevallen voor deurhangers van hoge kwaliteit, die u bovendien in glans of mat laminaat af kunt laten werken. Maak de deurhangers bestendig tegen invloeden van het weer, of zorg voor een meer degelijke en luxe uitstraling, die aansluit bij het product of merk dat u wilt presenteren.

Afwerking van de deurhangers

Zoekt u naar een enkele deurhanger met een luxe afwerking, een dubbel exemplaar met dubbelzijdige bedrukken en een mooie glans over het product? Stel zelf de deurhangers samen waar u gebruik van wenst te maken, wij zorgen voor een vlotte bedrukking. Maak een keuze uit een afwerking in glans of mat laminaat, afhankelijk van het doel dat u wenst te bereiken. Zorg met de deurhangers voor een luxe uitstraling, of maak deze bestendig tegen bijvoorbeeld de invloed van regen. Dit betekent dat uw doelgroep de deurhangers ook buiten kan gebruiken en u er met de deurhanger voor zorgt dat u uw merk of product op een unieke wijze onder de aandacht kunt brengen.


Deurhangers met een krachtige boodschap

Deurhangers kennen we vooral vanuit hotels waarin we hiermee aangeven of een kamer vrij is om schoon te maken, of we liever niet gestoord worden. Dat neemt echter niet weg dat u de deurhangers ook kunt gebruiken om een heel andere boodschap te verspreiden, bijvoorbeeld onder de doelgroep van uw product of merk. Zoekt u naar deurhangers voor een traditionele toepassing, of bent u aan de andere kant op zoek naar enkele of dubbele deurhangers die u juist op een meer innovatieve en creatieve manier kunt gebruiken? Wij zorgen voor een vlotte bedrukking van de deurhangers. Bovendien kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, waardoor de details goed naar voren komen en u kunt zorgen voor een luxe uitstraling van het geheel.

Toepassingen van onze deurhangers

Uiteraard kunt u de deurhangers gebruiken voor een groot aantal verschillende toepassingen. Hang de deurhangers op aan de deuren van uw hotel of complex met appartementen, leg de deurhangers in de kamers voor het gebruik naar wens, of kies juist een heel andere richting.

U kunt de deurhangers van ZoGedrukt.nl onder andere gebruiken om uw merk of product onder de aandacht te brengen. Hang de deurhangers aan fietsen in de omgeving van uw bedrijf of winkel, of verkies een drukke plaats in een bruisende stad. Stop de handige deurhanger onder de ruitenwissers van een auto, of plaats deze bij het raam. U brengt uw merk of product op een opvallende manier onder de aandacht, terwijl u daarnaast zorgt voor een product waar de doelgroep daadwerkelijk wat aan heeft. Op die manier zijn de deurhangers van grote toegevoegde waarde, terwijl u deze eenvoudig online bestelt en vlot door ons kunt laten drukken.

Geef uw eigen ontwerp door, of geef ons ontwerpteam aan welke uitstraling u graag wilt creëren, in combinatie met de boodschap die u over wilt brengen. Wij zorgen voor een vlotte aanlevering van uw deurhangers in hoge kwaliteit, uiteraard met de afwerking en in het type dat u wenst.


Vond u dit interessant en wilt u het delen? Geen probleem! 
Klik hieronder op het icoon waarmee u dit bericht aan anderen kan tonen. 

 

Nu bestellen!

 

          

 

 

Terug naar overzicht