Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Een goede huisstijl22-02-2016


Waarom is een huisstijl zo belangrijk voor een bedrijf?
Een huisstijl is belangrijk om zo de identiteit van een bedrijf weer te geven. Een huisstijl zorgt er voor dat mensen het bedrijf herkennen en dat zorgt weer voor vertrouwen bij de toekomstige en huidige klanten.

Ontwikkeling huisstijl

Voordat u begint met het ontwikkelen van een huisstijl is het belangrijk om als bedrijf zijnde goed na te denken over de identiteit en het imago van het bedrijf. Wat wil uw bedrijf uitstralen? Hoe wilt u dat mensen u herkennen en over u denken als bedrijf? Dit zijn vragen die elk bedrijf voor zichzelf moet beantwoorden voordat u over kan gaan tot het uitwerken van een huisstijl en een logo. Ook is het belangrijk dat de huisstijl aansluit bij de communicatie en het gedrag van een bedrijf.

Elementen goede huisstijl

Een goede huisstijl bestaat uit een combinatie van de volgende zes grafische elementen:

  • Logo
  • Typografie 
  • Kleur
  • Vorm
  • Visuals
  • Taal

Deze elementen zijn bepalend voor de visuele uitstraling van de huisstijl en daarom extreem belangrijk voor het succes van uw huisstijl.

Verder uitwerking

Zodra u als bedrijf een huisstijl hebt bedacht en uitgewerkt is het belangrijk om te kijken naar het drukwerk wat daar bij past. Heeft u bijvoorbeeld alleen visitekaartjes nodig of komt er toch wat meer bij kijken. Hierbij moet u dus ook denken aan briefpapier, notitieblokken, pennen, brochures, enzovoort. En al deze producten moeten natuurlijk voorzien worden van mooi drukwerk waarin uw eigen logo en huisstijl goed naar voren komt en mensen uw bedrijf gelijk herkennen als ze het zien.

 

Een huisstijl ontwikkelen en laten uitvoeren is een investering in de toekomst voor veel bedrijven. Maar als u eenmaal een goede huisstijl hebt en goed heeft doorgevoerd zijn de kosten hiervoor over 10 jaar gezien te verwaarlozen.

Wij bij ZoGedrukt helpen u graag bij het doorvoeren van uw huisstijl op verschillende manieren. Graag leveren wij uw huisstijl op een mooie gedrukte manier! Mocht u nog niet weten wat u allemaal nodig heeft qua drukwerk, kijk dan eens bij onze huisstijl producten. ➤ https://www.zogedrukt.nl/huisstijl-zakelijk

Mocht u er dan nog niet uitkomen neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! Wij staan garant voor een razendsnelle levering en wij bieden altijd scherpe prijzen.

 

Terug naar overzicht