Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Flyers bestellen op basis van uw persoonlijke wensen02-04-2014

Wilt u binnenkort gebruik maken van flyers en heeft u een aantal specifieke voorkeuren in gedachten, of bent u juist benieuwd waar u aan dient te denken? Met flyers heeft u de mogelijkheid om een nieuw product onder de aandacht te brengen, deelnemers te verzamelen voor een evenement of een speciale actie uit te rollen. Maak gebruik van een kleine flyer die u mensen gemakkelijk mee kunt geven, of kies voor een groter formaat dat u op kunt hangen.

Denk met betrekking tot de flyers die u wilt gaan gebruiken onder andere na over het formaat hiervan, maar ook over de bedrukking en bijvoorbeeld het type materiaal dat u wenst te gebruiken. Kiest u voor een beperkt gewicht, of juist wat zwaarder papier waarmee u meer degelijkheid uit kunt stralen? Tenslotte kunnen we u van dienst zijn met een luxe afwerking van de flyers, zodat u zich kunt presenteren op de manier waarop u over wenst te komen op uw publiek.

Formaat van de flyers 

Wilt u flyers bestellen? Dan is het allereerst verstandig om na te denken over het formaat waar u gebruik van wenst te maken. Het A5-formaat kennen we eigenlijk allemaal wel, dit is een flyer ter grootte van een half A4 (148 - 210mm). Dit formaat kunt u mensen gemakkelijk meegeven, waardoor u bijvoorbeeld flyers uit kunt gaan delen. U kunt natuurlijk ook besluiten om gebruik te maken van een A4-flyer, een A3-flyer of wellicht een A5-large flyer. In dit laatste geval is de flyer net zo breed, maar heeft deze een hoogte van 297mm in plaats van 210mm.

Verder heeft u met het oog op het formaat van de flyers de keuze uit bijvoorbeeld een A6, een A7 of een Carre S, M of L variant. Denk ook eens na over een Din Large flyer, met afmetingen van 98 x 210mm. Vindt u het lastig om hier een keuze uit te maken, maar heeft u wel een bepaald doel voor ogen met de flyers? Wij vertellen u graag meer over het formaat dat hier het best voor geschikt is.

Bedrukking

Wij zorgen voor de professionele bedrukking van uw flyers, waarmee u zorgt voor zowel de inhoudelijke boodschap als de uitstraling die u wenst. Wilt u uw flyers aan 1 zijde in full color laten bedrukken? Kies dan voor 4/0. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn met 4/4 bedrukking, waarmee u kiest voor een dubbelzijdig bedrukte full color flyer. Met name deze flyers spreken uw doelgroep over het algemeen aan, omdat dit zorgt voor een meer professionele uitstraling. Daarnaast kunt u uw inhoudelijke boodschap uitstekend kwijt, aangezien u twee keer meer ruimte tot uw beschikking heeft.

Kies uw materiaal 

We kunnen de flyers maken van verschillende materialen, afhankelijk van uw voorkeur. Maak gebruik van het populaire houtvrij gesatineerde mc met een glanzende uitstraling, of kies bijvoorbeeld voor het houtvrije matte mc. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met een houtvrij natuurkarton in het wit (FSC), of een houtvrij offset. Wilt u meer weten over de materialen, bijvoorbeeld omdat u het lastig vindt om daar een keuze uit te maken? We vertellen u hier graag meer over, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Gewicht

Het gewicht van de flyers die u laat bedrukken bepaalt in grote mate in hoeverre uw boodschap op een degelijke manier over zal komen. Wenst u zich op een voordelige manier te presenteren? Kies dan voor het 135 grams papier, net als wanneer het u vooral om de inhoudelijke boodschap gaat. Vindt u het daarnaast van belang om over te komen als een luxe merk, of een stijlvol evenement? U kunt gebruik maken van papier met een gewicht van 170, 250 of 300 gram. U zorgt er met deze flyers voor dat u op een uitstekende wijze over kunt komen op uw doelgroep, zodat uw boodschap goed tot hen zal doordringen.

Luxe afwerking van flyers 

Tenslotte kunnen we u desgewenst van dienst zijn met een luxe afwerking van de flyers. Gaat het u om een belangrijke presentatie van een nieuw merk, een evenement of wellicht een andere uiting? Het is in bepaalde gevallen van belang om uw uitstraling zo luxe mogelijk te kiezen, om goed over te komen op de doelgroep die u wilt bereiken.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van de luxe uitstraling. Wat dat betreft zijn we u met de flyers graag op basis van uw specifieke wensen van dienst.


Vond u dit interessant en wilt u het delen? Geen probleem! 
Klik hieronder op het icoon waarmee u dit bericht aan anderen kan tonen. 

          

 

Terug naar overzicht