Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Foto op aluminium drukken04-05-2016


U heeft er vast wel eens van gehoord. Naast de mogelijkheid om een foto op hout of canvas af te laten drukken is het ook mogelijk om uw foto op aluminium te laten afdrukken!

Maar waarom zou u er voor kiezen om een foto op aluminium te laten drukken? Een foto op aluminium laten drukken geeft een kunstzinnig effect aan de foto. Er zijn twee opties waar u voor kunt kiezen als u heeft besloten een foto op aluminium te laten drukken, u kunt kiezen uit wit aluminium of geborsteld aluminium.
 

Geborsteld of wit aluminium

Als u kiest voor geborsteld aluminium zorgt dit voor een ruw en levendig effect dit is erg geschikt voor zwart- wit foto’s doordat de foto op geborsteld aluminium wordt gedrukt zal het wit op de foto niet worden mee geprint waardoor de aluminium structuur zichtbaar zal zijn. Dit zorgt dan uiteindelijk voor een stoerdere uitstraling van uw foto.  

Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor wit aluminium te kiezen, dit zorgt dan voor een natuurlijk en helder effect, doordat het witte aluminium veel op fotopapier lijkt wordt de foto zeer realistisch en zeer scherp geprint.

 

 

 

 

 

 

 

Aluminium drukken bij ZoGedrukt
De foto word direct op het aluminium gedrukt waardoor u een scherpe print zal krijgen op een vlakke ondergrond. Ook zorgt het directe printen ervoor dat de print beter bestand is tegen krassen en houdt het de kleuren langer vast, waardoor u nog langer van uw afbeelding kan genieten.
 

Aluminium voor buitengebruik
Naast de keuze uit wit of geborsteld aluminium is er bij ZoGedrukt nog een optie, u kunt er voor kiezen om het aluminium beschikbaar te maken voor buiten gebruik. Door voor deze mogelijkheid te kiezen bent u er van verzekerd dat er geen beschadigingen op het aluminium komen door weersomstandigheden. De reden waarom de weersomstandigheden geen beschadigingen geven is doordat er een speciale coating overheen komt. Wel word geadviseerd om de afbeelding niet direct bloot te stellen aan weersomstandigheden om zo het mooiste resultaat te behouden.        

Bent u helemaal overtuigd en wilt u ook zo’n mooie foto op aluminium? Bestel dan hier uw foto op aluminium! https://www.zogedrukt.nl/voor-thuis/foto-op-aluminium

 

 

Terug naar overzicht