Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Maak indruk met brochures!21-09-2015

 

Uw doelgroep bereiken met brochures

Uw producten en/of diensten zijn natuurlijk prachtig en u weet er alles vanaf, maar hoe informeert u uw doelgroep op een krachtige manier om deze tevens over te laten gaan op aankoop of het opnemen van contact? Wij van ZoGedrukt denken dat één van de manieren om dit op een effectieve manier te doen het verspreiden van prachtig ontworpen brochures is. Doordat wij dagelijks te maken hebben met het drukken van brochures zien wij prachtige succesverhalen voorbij komen. Benieuwd? Lees dan verder.

 

Aandacht trekken met brochures

Ondanks dat het drukken van brochures bij ZoGedrukt altijd erg goedkoop is, wilt u natuurlijk een bepaald resultaat zien als u brochures laat drukken. Dit snappen wij en willen dus ook graag meewerken aan een succesvol resultaat door mee te denken over het concept en natuurlijk vooral het ontwerp. Hebt u zelf geen idee hoe u het ontwerp wilt laten worden? Geen probleem. Wij hebben een team van enthousiaste grafische ontwerpers die graag meedenken en ook meewerken aan een prachtig ontwerp. Maar hoe doen andere bedrijven dit eigenlijk? Hiernaast ziet u een voorbeeld van een prachtig eindresultaat voor het drukken van brochures.

Welke informatie wilt u overbrengen?

Een brochure verspreiden is een prachtige manier om uw bedrijf, product of evenement aan de aandacht te brengen, maar welke informatie is nou eigenlijk cruciaal als u relevante invulling wilt geven aan uw brochure? En welke informatie kunt u beter weglaten?

Uiteraard is het niet aan ons om te bepalen wat u in een brochure dient te zetten, maar wij hebben hier wel een mening over. Om te beginnen geloven wij erg in “Kort en krachtig”. Mooie afbeeldingen die voor zichzelf spreken met enkele korte teksten hebben vaak een erg hoge attentiewaarde. Waarschijnlijk heeft u erg veel informatie om aan uw doelgroep mede te delen, maar welke plaatst u dan in de brochure?

Interessante informatie

Zoals hierboven reeds benoemd is het belangrijk afbeeldingen te plaatsen die spreken voor uw onderwerp. Zorg dus in ieder geval voor enkele mooie foto’s. Om aan deze foto’s kracht te geven kunt u tevens uw kernactiviteiten toelichten aan de hand van enkele kernwaarden van uw bedrijfsvoering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woorden als: “Hoogstaande kwaliteit”, “Altijd lage prijzen”, “Razendsnelle levering”, maar dit is uiteraard totaal afhankelijk van uw onderwerp. Zie hiernaast een voorbeeld van hoe ZoGedrukt dit ooit heeft gedaan. 

Brochures bij ZoGedrukt

Heeft u intussen goede ideeën opgedaan, maar bent u nog niet overtuigd dat ZoGedrukt deze het best voor u kan drukken? Graag overtuigen wij u van onze kennis en kundigheid op het gebied van drukwerk. Hieronder alvast enkele krachten van ZoGedrukt:

-Wij zijn de voordeligste internetdrukkerij van Nederland

-Productie geheel in eigen huis

-Razendsnelle levering

-Eigen grafisch ontwerpers die graag met u meedenken (en werken)

-Ruim keuzemenu voor het samenstellen van u productspecificaties

Etc..

Begin meteen met het samenstellen van uw brochures! Bekijk hier de mogelijkheden.

Terug naar overzicht