Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

PrintCalc, hoe zit dat nou in elkaar?09-11-2017

Veel mensen die online drukwerk willen bestellen ervaren een groot probleem: de onduidelijkheid over de prijzen. Wat ga je nu werkelijk betalen wanneer je een online drukopdracht plaatst? Op veel sites kun je nu wel de totale oplage en soort papier en formaat kiezen, maar wanneer je iets dieper wilt gaan in de mogelijkheden – dan kom je al gauw op een lege pagina.

Sinds kort hebben wij een nieuwe tool online geplaatst: PrintCalc. Hiermee kun je exact berekenen wat jij gaat betalen voor een specifieke printopdracht. Het grote voordeel? Je kunt zo diep in de specificaties gaan als je dat zelf wilt. Of je nu een aantal verschillende afleveradressen wilt met elk een andere oplage, of ingebonden papier met ronde hoeken, je weet direct wat je ervoor gaat betalen.

Wil je direct weten wat je gaat betalen voor digitaal drukwerk?

Als je ooit eerder online drukwerk hebt besteld dan ben je er bekend mee. Je krijgt voor geen mogelijkheid de juiste specificaties van je drukwerk online ingevoerd. Het aantal pagina’s en formaat… dat lukt nog wel, maar wanneer het komt tot de details (die vaak je drukwerk compleet maken en zorgen voor de juiste uitstraling), dan wordt het lastiger.

En als het al wel lukt om door te voeren wat je precies wilt, dan kom je vaak tegen een nieuw probleem: hoeveel ga je ervoor betalen? Zou het niet fijn zijn als je dat direct zou weten? Met PrintCalc worden deze 2 vliegen in één klap opgelost. Je hebt namelijk een zeer brede keuze uit allerlei opties. Of dat nu gaat om grote algemene zaken als het aantal afleveradressen, of gaat om de kleinste afwerking van je papier – je weet direct wat de prijs is die jij gaat betalen.

Dit kan natuurlijk erg handig zijn als je snel een printopdracht nodig hebt. Of als een klant van je vraagt hoeveel een bepaalde opdracht gaat kosten. Je hebt dan natuurlijk geen tijd om 2 dagen te wachten totdat je de offerte binnenkrijgt in je mailbox. Je kunt met PrintCalc dus een hoop tijd en geld besparen.

Benieuwd naar onze tool? Maak hier gebruik van PrintCalc!

Vul al je opties in en PrintCalc berekent direct jouw prijs

Hoe gaat het in zijn werk? Dat is een goede vraag en het is eigenlijk heel simpel. Het begint met de algemene opties: je kunt invullen wat voor soort product je wilt, het formaat, de afloop en het aantal pagina’s. Hierna kun je het soort bedrukking, papiersoort en gewicht invullen. Als je deze stap door bent, dan kun je kiezen voor de specifieke afwerking die je wilt. En als laatste kun je het aantal versies invullen en hoeveel afleveradressen. Als je alles hebt ingevuld, klik je op bereken (de groene knop rechts op de pagina) en je weet direct wat je zult gaan betalen!

Probeer het zelf uit!

De vorige paragraaf lijkt misschien vrij ingewikkeld, maar het is stukken gemakkelijker dan dat het lijkt op het eerste gezicht. De beste manier om erachter te komen wat PrintCalc voor jou kan betekenen is door het simpelweg uit te proberen.

We raden aan om de eerste keer nog niet te veel afwerkingsopties in te vullen. Maar speel gerust met verschillende mogelijkheden. Want een prijs berekenen is natuurlijk altijd gratis!

We hopen dat je door deze blog meer kennis hebt gekregen over deze nieuwe manier van offertes krijgen voor je online drukwerk. Mocht je echter nog vragen hebben, of je wilt wat meer duidelijkheid over bepaalde aspecten van PrintCalc, twijfel dan niet om het ons te laten weten. Wij helpen je namelijk graag om al jouw digitaal drukwerk nog gemakkelijker en sneller te maken!

PrintCalc uitproberen? Maak hier je eerste offerte met PrintCalc!

 

Tags

PrintCalc ZoGedrukt Blog Drukwerk
Terug naar overzicht