Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Profiteer van het mooie weer13-04-2015

De lente is begonnen en het terrasseizoen is alweer een tijdje geopend! De ideale gelegenheid om gebruik te maken van buitenreclame, 
vooral met de aankomende feesten in deze periode van het jaar.

Bij ZoGedrukt zetten we een paar handige tips en ideeën op een rijtje.  

    De tafels en stoelen staan weer buiten!
    Laat als horecagelegenheid zien wat je in huis hebt. Een menu- en/of     terraskaart trekt sneller klanten wanneer deze al op tafel staan. 

    Tip: We leven nog altijd in Nederland dus er is een mogelijkheid dat er zomaar een     onverwachtse bui kan vallen. Laat je kaarten beschermen tegen vocht en vet     door ze te lamineren.

Wilt u uw terras tot in de puntjes verzorgen in uw eigen huisstijl? Dan zijn bierviltjes & placemats een goede manier om het helemaal af te maken, tegelijkertijd dienen ze zo als een extra leuke reclameboodschap die makkelijk te verspreiden is.
Zorg dat uw uitstraling net zo indrukwekkend is als de door u geserveerde drankjes en gerechten.

27 april kleurt Nederland weer Oranje!
Hang de vlag uit op Koningsdag! Bestel uw vlag op maat. Naast vlaggen leveren wij ook vlaggen accessoires waaronder; stalen grondpin, transportzak, watervoet en een kruisvoet.

Wilt u extra opvallen met uw horeca gelegenheid?
Laat aan voorbijgangers zien waar u met uw onderneming of club gevestigd bent met behulp van prachtige baniervlaggen met uw logo of huisstijl erop. Baniervlaggen zorgen dat uw bedrijf een goede indruk achter laat of dienen ideaal als reclame uiting
langs de kant van een drukke weg.

Meimaand feestmaand!
De meimaand is elk jaar weer een maand vol feestdagen. Dit jaar hebben we 5 mei bevrijdingsdag, 14 mei hemelvaartsdag en 24 mei is het pinksterweekend alweer begonnen. De meimaand is ook een maand boordevol festivals!                                                                                                  

Laat door middel van posters en flyers weten waar het feest is en waarom dit “het feest” gaat worden. Ook door middel van spandoeken kan u een groot publiek aantrekken. Tevens zijn bierviltjes een ideale manier om uw bedrijf, vereniging of aankomend evenement onder de aandacht te brengen.

    

Terug naar overzicht