Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Stichting Noaberhart 26-05-2016


Eerder deze week plaatsten wij een blog met daarin informatie over de campagne voor de ziekte van Huntington. Echter is dit niet het enige doel wat wij sponsoren.

Wij sponsoren namelijk ook de stichting Noaberhart uit Rossum. Ook over deze stichting willen wij u meer informatie geven. Het is ook mogelijk om deze stichting te sponsoren, dat doet u via de website: http://bit.ly/Noaberhart.

Stichting Noaberhart
Stichting Noaberhart Rossum biedt ondersteuning aan personen of gezinnen uit Rossum en omgeving, die als gevolg van een ernstige ziekte, naast zorgen en verdriet ook praktische problemen hebben te overwinnen. De stichting biedt ondersteuning in de woon- en leefsituatie in de vorm van advies, onderzoek, uitvoering of het realiseren van tijdelijke of blijvende oplossingen. De stichting Noaberhart biedt aan of voert uit, zonder directe financiële middelen over te maken. Hiermee willen ze het gezin of de naast betrokkenen een klein beetje ontlasten.

Claudia
De eerste opdracht die ze ‘geadopteerd’ hebben is de situatie van Claudia, hierbij wordt de focus gelegd op het huisvesten van haar twee kinderen, wanneer zij zelf overleden is.

Het hele verhaal van Claudia is te lezen op de website van Noaberhart Rossum: http://bit.ly/overclaudia

Sportcafé
Om zoveel mogelijk geld te kunnen ophalen wordt er bij Café Hutten een Noaberhart sportcafé gecreëerd, de kaarten hiervoor kosten €10,00 en al het geld dat wordt opgehaald met de kaarten en consumpties, gaat naar stichting Noaberhart. Hiervoor heeft ZoGedrukt de flyers, posters en kaarten ontworpen en gratis beschikbaar gesteld. 

 

Terug naar overzicht