Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Uw eigen paastafel aankleden!24-03-2016

Het is al bijna weer Pasen! En dat betekent dat u weer moet nadenken over het aankleden van uw paastafel en bedrijf, gaat u een ontbijt, brunch of diner organiseren? Dan moet u natuurlijk bedenken wat u gaat bereiden voor uw gasten, maar wat u niet mag vergeten is hoe u het geheel leuk gaat aankleden! Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kleur of afbeelding die u telkens terug wil laten komen in uw aankleding, of wil u gewoon dat het er feestelijk uitziet. Dit is allemaal mogelijk! Wij helpen u graag met al uw ideeën, mocht u nog niet voldoende inspiratie hebben lees dan vooral verder!

 

 

 

 

 

Placemats
Een tafel wordt gelijk al feestelijker en vrolijker door het gebruik van een tafelkleed of placemats. De meeste mensen en bedrijven hebben wel een wit tafelkleed of standaard placemats, maar wilt u eens echt opvallen? Maak dan uw eigen placemats! Door uw eigen ontwerp toe te passen krijgt uw tafel gelijk een persoonlijke en unieke uitstraling die uw gasten niet snel zullen vergeten! Wees origineel en laat elke placemat met een afbeelding of kleur bedrukken zodat het een mooi geheel wordt en toch origineel blijft!

Bierviltjes
Naast placemats wilt u natuurlijk uw aangeboden drankjes ook op een leuke manier presenteren en neerzetten. Met behulp van uw eigen ontworpen bierviltjes zal dit dan ook gegarandeerd lukken! Plaats een leuke boodschap of afbeelding op uw bierviltje en u weet zeker dat u opvalt! Uw gasten zullen blij zijn om te zien dat u overal aan heeft gedacht op deze feestdag!

Menukaarten
Wilt u eens wat extra uitpakken dan u gebruikelijk doet? Maak dan uw eigen menukaarten geheel in het paas thema! Uw gasten zien in één oogopslag wat u ze voorschotelt en u kunt uw bijzondere gerechten extra naar voren laten komen. Een menukaart in stijl geeft net dat beetje extra voor uw gasten!

Uiteraard komen er nog een aantal dingen meer kijken bij het aankleden van een feestelijke paastafel. Maar wij bij ZoGedrukt hopen dat wij u wat meer inspiratie hebben gegeven voor een net wat persoonlijkere aankleding van uw tafel!

Wij wensen iedereen dan ook alvast prettige paasdagen!

 

Terug naar overzicht