Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Wat zijn de voordelen van online bestellen?23-11-2017

Voordelen van online bestellen

Tegenwoordig kan bijna alles online. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of een nieuwe partner – je hoeft in principe je deur niet meer uit. Het is een stuk gemakkelijker om online aankopen te doen. Het scheelt een hoop tijd en online heb je vaak de keuze uit een groter assortiment. Online shoppen is dus vaak een goed alternatief voor offline.

Maar is dat ook het geval als het gaat om drukwerk? In deze blog gaan we onder de loep nemen of het verstandig is om je drukwerk online te laten doen. Benieuwd naar het antwoord? Lees dan verder om erachter te komen…

Online of offline drukwerk bestellen?

Veel mensen vinden het nog fijn om even fysiek bij de drukker langs te gaan. Even kort bespreken wat zij precies gedrukt willen hebben geeft altijd fijn gevoel. Maar in principe is het in deze tijd niet meer nodig. De technologieën om online te bestellen zijn namelijk steeds verder ontwikkeld. En dat betekent dat alles wat je vroeger bij de drukker op kantoor deed, nu gemakkelijk online kan.

3 redenen waarom online bestellen gemakkelijker is

Kun je nu beter on- of offline bestellen? Het antwoord is simpel: online is beter in veel verschillende opzichten. We hebben goed nagedacht over alle voordelen van via een site bestellen en uiteindelijk een selectie gemaakt van de 3 grootste voordelen waarom het beter is online al je drukwerk te bestellen:

  1. Bespaar tijd én moeite – in plaats van de auto (of fiets) te pakken en fysiek langs te gaan bij de drukkerij, kun je nu alles gemakkelijk zelf doen vanuit huis of kantoor. Dat betekent dat je veel tijd en moeite bespaart. Om maar niet te beginnen over de wachtrijen die je misloopt in de drukkerij zelf. Deze verloren tijd kun je nu besteden aan belangrijkere zaken.
  2. Het is gemakkelijk om te ontwerpen – je bent wellicht nog onder de veronderstelling dat je drukwerk er beter uit zal komen als je fysiek even langsgaat. Vaak is echter het tegenovergestelde waar. Kijk, wanneer je online bestelt, dan kun je exact aangeven wat je wilt. Je kunt namelijk precies alle gegevens invullen wat je nodig hebt. En dat zal uiteindelijk voor een beter resultaat zorgen. En daarnaast is het ook nog erg gebruiksvriendelijk.
  3. Grotere keuze – dit is misschien nog wel het grootste voordeel van online bestellen. Je hebt namelijk direct een overzicht van alle mogelijkheden. In de winkel is het vaak lastig om nu precies erachter te komen wat je opties zijn. Online kun je rustig je tijd nemen en elke vorm van drukwerk bekijken met de bijbehorende opties.

Zoals je ziet kan het online bestellen van drukwerk je een hoop voordelen geven. Het scheelt een hoop tijd, je hebt een bredere keuze en je kunt gemakkelijk elk aspect van je bestelling aanpassen. En wist je dat het ook mogelijk is om een preview van je drukwerk te bekijken?  Dat betekent dat je al precies ziet hoe jouw folder, boekwerk, envelop, visitekaartje etc. eruit komt te zien. En is er iets wat je niet aanstaat? Dan pas je dat toch aan voordat je bestelt! Zo kun je een hoopt tijd en geld besparen.

Wat is de volgende stap?

Goed, je weet nu wat precies de voordelen zijn van online laten drukken. Heb je toevallig drukwerk voor je bedrijf wat gedaan moet worden? Of wil je graag een persoonlijk cadeau laten bedrukken (bijvoorbeeld een wijnflesetiket voor kerst)? Dan kun je via het menu links bovenaan de pagina kiezen wat je precies gedrukt wilt hebben.

Neem een kijkje of daar tussen staat wat je zoekt. En mocht je nog een vraag ergens over hebben – twijfel dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!

 

Tags

online bestellen drukwerk blog zogedrukt
Terug naar overzicht