De best Boekjes drukt u natuurlijk bij ZoGedrukt.nl.

Bijvoorbeeld: 500 A5 Brochures, 16 pagina's al vanaf €99,-

Wij leveren de hoogste kwaliteit, en dat tegen de laagste prijzen! Op deze pagina leest u er meer over.

Boekjes bestellen
Goedkoop Boekjes drukken doet u bij ZoGedrukt.

Waarom bestellen bij ZoGedrukt?

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw boekjes van de aller hoogste kwaliteit zijn, dat is èèn van de redenen waarom u uw Boekjes bij ZoGedrukt zou moeten bestellen. Nog niet overtuigd?

SUPER VOORDELIG

ZoGedrukt heeft haar gehele productieproces in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel produceren, maar ook nog eens goedkoper dan andere internet drukkerijen. 

ERG VEEL MOGELIJKHEDEN

Door een ruim scala aan keuzemogelijkheden stelt u zelf snel en gemakkelijk uw eigen product samen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoge orginaliteit.

SNEL GELEVERD

Mede doordat wij onze productie in eigen huis hebben, kunnen wij na productie meteen overgaan tot uitlevering. Bij ZoGedrukt bent u dus verzekerd van een snelle levering. 

Mogelijkheden van boekjes

Wij willen graag dat u een goede indruk achter laat bij uw relaties. Dit willen wij bewerkstelligen door u een tal van mogelijkheden te bieden om uw eigen Boekjes samen te stellen. Om precies naar uw smaak te leveren bieden wij u o.a. de volgende keuzemogelijkheden:

Formaat

Formaat

Voor het bedrukken van boekjes zijn er verschillende formaatmogelijkheden. Geef gemakkelijk in ons keuzemenu aan welke formaat u prefereert.

Bedrukking

Bedrukking

De bedrukking van uw boekjes doen wij altijd in full color, zodat uw ontwerp zo mooi mogelijk wordt. In het geval van boekjes gebeurt dit uiteraard dubbelzijdig.

Materiaal

Materiaal

Creëer een matte look met ons matlaminaat of juist een glanzend uiterlijk door middel van ons glanslaminaat.

Gewicht

Gewicht

Bepaal zelf gemakkelijk de dikte van de bladzijden door uw gewenste gewicht aan te geven in ons keuzemenu.

Pagina's

Pagina's

Uiteraard bepaalt u zelf het aantal pagina's die uw boekje mag bedragen. Ook dit kunt u gemakkelijk aangeven in ons keuzemenu.

Omslag

Omslag

Om uw eindproduct goedkoop aan te kunnen bieden, maken wij de omslag van uw boekjes van hetzelfde materiaal als het gekozen binnenwerk.

Voordelig

Voordelig

Doordat wij van ZoGedrukt on gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen wij vaak goedkoper leveren dan andere internet drukkerijen.

Service

Service

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per telefoon, mail of via onze chat in de website.

Lees meer

Goedkoop boekjes drukken

Ben je op zoek naar een leuke manier om informatie over jouw bedrijf, product of evenement te verspreiden? Doe dit nu aan de hand van boekjes op maat. Speciaal gedrukt voor jouw onderwerp. Bij ZoGedrukt laat je gemakkelijk en snel boekjes drukken in elk gewenst formaat, want bij ZoGedrukt heb je een ruim aanbod aan verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van jouw boekjes. Bij ZoGedrukt ben je ook nog eens zeker van lage prijzen en een razendsnelle levering. Niet voor niets zijn wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland! Wacht dus niet langer en begin nu met het samenstellen van jouw product.

Goedkope boekjes

Wij van ZoGedrukt snappen dat jouw boekjes niet alleen in hoge kwaliteit gedrukt moeten worden, maar wij snappen ook dat jouw bestelling geen kapitaal mag kosten. Voor beide van bovengenoemde voordelen ben je bij ZoGedrukt aan het juiste adres. Wij beheren namelijk ons gehele eigen productieproces en creëren hierdoor vele schaalvoordelen ten opzichte van andere online drukkerijen. Het voordeel dat wij hier uit halen berekenen wij rechtstreeks door in de kostprijs van uw bestelling. Kies dus voor de voordeligste internetdrukkerij van Nederland. ZoGedrukt, ZoGeleverd.

Boekjes maken

Met jouw bedrijf, product of evenement draag je een unieke uitstraling uit naar de buitenwereld. Wij begrijpen dat boekjes van ZoGedrukt deze uitstraling moeten versterken en hebben daarom een keuzemenu voor jou opgesteld waarin je zelf jouw drukvoorkeuren kunt aangeven. Hierdoor zit je zelf aan de knoppen van jouw ontwerp, waardoor je nooit teleurgesteld zult zijn met jouw eindproduct. In dit keuzemenu beslis je over verschillende facetten zoals: formaat, bedrukking, materiaal, gewicht, aantal pagina’s en de omslag.

Boekjes op maat

Om een goed beeld te kunnen vormen van wat er mogelijk is bij ZoGedrukt geven wij hieronder enkele voorbeelden van hoe jij de keuzes in ons keuzemenu eventueel zou kunnen maken. Graag laten wij je kennis maken met ons uitgebreide keuzemenu.

Formaat
Voor het bedrukken van boekjes heb je bij ons de mogelijkheid te kiezen uit 9 verschillende formaatmogelijkheden. Zo zit het formaat dat het best bij jouw boodschap past er altijd bij. Wil je bijvoorbeeld een groot boek voor het verspreiden van jouw boodschap? Dan zou je kunnen kiezen voor ons A4 staand (210 x 297 mm) formaat of ons A4 liggend (297 x 210 mm) formaat. Indien je juist een klein boekje wilt die je gemakkelijk en snel kunt verspreiden aan grote groepen mensen, zou je kunnen kiezen voor ons Carre m formaat.

Bedrukking 
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit drukwerk te leveren , drukken wij jouw boekjes altijd in full colour. Dit doen wij uiteraard aan voor- en achterzijde. Jouw gekozen kleuren komen dus altijd optimaal naar voren. 

Materiaal 
Met materiaal wordt het materiaal voor het binnenwerk van jouw boekje bedoeld. Voor het binnenwerk van jouw boekjes hebben wij 3 verschillende mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een glanzende uitstraling voor jouw boekjes? Dan is het aan te raden om te kiezen voor onze optie houtvrij gesatineerd mc (glanzend). Wil je juist een matte look voor het binnenwerk van jouw boekjes? Dan zou je kunnen kiezen voor onze optie houtvrij mat mc. 

Gewicht
Naast het beslissen over het materiaal heb je ook de mogelijkheid het gewicht van jou te drukken boekjes te bepalen. In druktermen spreekt men van gewichten als een papierdikte moet worden aangeduid. Het desbetreffende gewicht is dan het gewicht per vierkante meter papier. Wil je bijvoorbeeld zo dun mogelijke bladzijden voor jouw boekjes, dan zou het aan te raden zijn om te kiezen voor onze 80 grams optie. Wil je juist zo dik mogelijke bladzijden, dan zou je kunnen kiezen voor onze 350 grams optie. 

Aantal pagina’s 
Uiteraard weet jij de precieze hoeveelheid informatie die in het boekje zal komen te staan en hiermee ook het aantal benodigde pagina’s. Wij hebben in ons keuzemenu de meest voorkomende opties voor jou klaargezet. Indien het aantal benodigde pagina’s voor jouw informatie er niet tussen staat, verzoeken wij jou even contact op te nemen met onze klantenservice. 

Omslag
Tot slot dien je te beslissen over misschien wel de belangrijkste aandachtstrekker voor jouw doelgroep, namelijk de omslag. Indien je de omslag graag uit hetzelfde materiaal als de binnenzijde van jouw boekje wilt laten bestaan, dan kun je kiezen voor onze optie selfcover. Wil je liever een glanzende dikke omslag voor jouw boekje, dan zou je kunnen kiezen voor onze optie 300 grams omslag hv gesatineerd mc. Wil je juist een wat dunner boekje met een matte uitstraling, dan zou je kunnen kiezen voor onze optie 250 grams omslag hv mat mc.

500 A5 Boekjes, 16 pagina's al vanaf €99,- Bekijk alle prijzen

Klanten aan het woord

Niemand kan u beter vertellen dat u bij ZoGedrukt moet zijn dan onze eigen tevreden klanten. En dat worden er elke dag meer! Hier onder kunt u beoordelingen van ons lezen op de onafhankelijke website van Trustpilot.


Klanten beoordelen ons met:

Meer informatie van een specialist?

Onze specialisten weten alles op het gebied van boekjes drukken. Wij adviseren u graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0) 88 730 11 11
E-mail: info@zogedrukt.nl
Of open de chat

Vraag uw offerte op maat aan!

Staat uw gewenste product niet op onze site? Heeft u andere vragen of speciale wensen?
Vul dan onderstaand formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de omslag, de bedrukking, het aantal pagina's en natuurlijk het formaat.