Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Foto op canvas

Foto op canvas
Foto op canvas
Foto op canvas

Foto op canvas doek bestellen

Wil je een origineel cadeau geven of een eigen foto afdrukken op canvas. Dan moet je bij ZoGedrukt zijn! Wij hebben allerlei verschillende standaard canvas formaten voor jou klaarstaan, zo is er voor iedereen een geschikt formaat. Alle canvas doeken staan klaar om meteen gedrukt te worden. Jouw afbeelding wordt gedrukt op kwaliteit canvas waardoor de foto langer mooi blijft.

Canvas is geschikt voor prachtige zwart wit en kleuren foto’s waardoor het mogelijk is om alle afbeeldingen naar wens af te drukken. Heb je liever een kleiner cadeau? Kijk dan of een 3D foto in glas wat voor je is!

  • Optie voor een ophangsysteem
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Download hier de werktekening

Foto op canvas


    Producten 1 t/m 16 van 180 (12 pagina's)

Canvas drukken

Ben je op zoek naar een manier om jouw foto vast te leggen op een leuke en originele manier? Een fotocanvas staat geweldig in jouw woonkamer of dient perfect als je op zoek bent naar een origineel cadeau. ZoGedrukt drukt voor jou jouw onvergetelijke foto op canvas. Wij hebben een ruim aanbod van afmetingen waar wij jouw foto op kunnen drukken. Kortom, hoe jouw canvas er ook uit moet zien, bij ZoGedrukt ben je aan het juiste adres!

Canvas in hoge kwaliteit

Doordat ZoGedrukt beschikking heeft over de meest moderne print technieken staan wij altijd garant dat jouw foto in prachtige kwaliteit op jouw canvas terecht komt. Niet alleen de kwaliteit is geweldig, maar ook de snelle levering en de lage prijs van jouw canvas zal je niet teleur stellen. Canvas drukken doe je dus bij ZoGedrukt.

Canvas bij ZoGedrukt

Of het nu je vakantiefoto is of de eerste tekening van jouw dochter, met een fotocanvas leg je ze voor altijd vast. Doordat ZoGedrukt jou 30 standaardmaten biedt om jouw persoonlijke foto op te drukken is er bij ZoGedrukt altijd iets beschikbaar wat bij jou past. Omdat ZoGedrukt haar hele drukproces in eigen beheer heeft, vindt je bij ZoGedrukt niet alleen het beste canvas, maar ook de goedkoopste!

Canvasmogelijkheden

Wij van ZoGedrukt weten dat je kiest voor een fotocanvas van ZoGedrukt, omdat je een speciale waarde hecht aan jouw foto. Daarom willen wij er te allen tijde voor zorgen dat wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Niet alleen gebruiken wij de nieuwste printtechnologieën, maar bieden wij je maarliefst 30 maten om jouw mooiste foto op te drukken.

Klantenservice

+31(0)88 7301111

Maandag t/m vrijdag

08:00 - 17:00

Of Chat of mail met ons!

Veilig afrekenen:

Klantenservice

Of betaal op rekening*