De beste clubbladen drukt u natuurlijk bij ZoGedrukt.nl.

Bijvoorbeeld: 200 clubbladen, al vanaf €165,58

Wij leveren de hoogste kwaliteit, en dat tegen de laatste prijzen! Op deze pagina leest u er meer over.
Clubbladen bestellen
Goedkoop Clubbladen drukken doet u bij ZoGedrukt.

Waarom bestellen bij ZoGedrukt?

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw clubbladen van de aller hoogste kwaliteit zijn, dat is èèn van de redenen waarom u uw Clubbladen bij ZoGedrukt zou moeten bestellen. Nog niet overtuigd?

Super voordelig

ZoGedrukt heeft haar gehele productie in eigen beheer, waardoor wij vele schaalvoordelen hebben ten opzichte van andere internetdrukkerijen. Dit betekent dat wij in de meeste gevallen de prijs kunnen drukken, waardoor u weer voordeligere uit bent. 

Erg veel mogelijkheden

Om een zo origineel mogelijk product te kunnen maken, kunt u zelf uw voorkeuren aangeven in ons voorgeselecteerde keuzemenu. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende formaten, gewichten, afwerkingen etc.

Snel geleverd

Wij proberen bij een standaard bestelling uw bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren. Hierdoor hebben wij vaak erg snelle levertijden. Heeft u extreme haast bij uw bestelling? Maak dan gebruik van onze etmaal levering.

Mogelijkheden van clubbladen

Wij willen graag dat u een goede indruk achter laat bij uw relaties. Dit willen wij bewerkstelligen door u een tal van mogelijkheden te bieden om uw eigen Clubbladen samen te stellen. Om precies naar uw smaak te leveren bieden wij u o.a. de volgende keuzemogelijkheden:

Formaat

Formaat

Welk formaat het best past bij de uitstraling van uw club is geheel aan u. Kies gemakkelijk en snel uit een van onze vele formaten.

Bedrukking

Bedrukking

Uw clubblad moet er gelikt uit komen te zien en wij drukken deze dan ook altijd in full color. Dit doen wij uiteraard dubbelzijdig.

Materiaal

Materiaal

Kies houtvrij gesatineerd mc voor een glanzende look. Wilt u juist een matte look? Kies dan voor houtvrij mat mc.

Gewicht

Gewicht

In de wereld van drukwerk spreekt men van gewichten in plaats van diktes van papier. Kies dus een zwaar gewicht voor een dik papier en een licht gewicht voor dun papier.

Pagina's

Pagina's

Afhankelijk van de hoeveelheid informatie die u in de clubbladen wilt plaatsen, kunt u zelf het benodigd aantal pagina's selecteren.

Cover

Cover

Voeg bijvoorbeeld een 250 grams omslag toe aan uw clubbladen. Het is ook mogelijk een cover te laten bestaan uit hetzelfde materiaal als het binnenwerk.

Prijs

Prijs

Bij de voordeligste internetdrukker van Nederland hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs.

Service

Service

Hebt u vragen of wilt u graag hulp bij het plaatsen van uw bestelling? Geen probleem. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Lees meer

Goedkope clubbladen drukken

Ben je actief bij een club of vereniging en ben je op zoek naar een manier om jouw leden en andere betrokkenen op de hoogte te houden van de activiteiten van jouw club? Laat dan nu jouw eigen clubbladen drukken om op een leuke en effectieve manier nieuws over jouw club de wereld in te brengen. Bij ZoGedrukt ben je altijd verzekerd van een origineel clubblad aangezien je bij ons zelf aan de knoppen zit van het ontwerp. Wat je wensen ook zijn, bij ZoGedrukt ben je aan het juiste adres voor het bedrukken van clubbladen voor jouw club of vereniging. Ook voor de snelle levering en lage prijzen ben je bij ZoGedrukt aan het juiste adres.

Goedkope clubbladen

Wij snappen dat je als club of vereniging geen grote hoeveelheid geld wilt spenderen aan clubbladen. Ook om deze reden kies je voor het bedrukken van clubbladen voor ZoGedrukt. Wij hebben het productieproces van jouw bestelling namelijk geheel in eigen beheer, waardoor wij niet afhankelijk zijn van externe partijen met lange levertijden en hoge tarieven. Het voordeel dat wij hier uit halen berekenen wij rechtstreeks door in de kostprijs van jouw bestelling. Niet voor niets zijn wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland.

Clubbladen maken

Niemand kent je vereniging of club beter dan jou zelf, waardoor je ook het best weet hoe jouw clubbladen eruit moet komen te zien. Om deze reden hebben wij van ZoGedrukt een keuzemenu voor je opgesteld, waarin je zelf jouw voorkeuren voor jouw drukwerk aan kunt geven. Zo zorgen we samen voor een zo origineel mogelijk eindproduct. Bij het samenstellen van jouw product beslis jij over verschillende dingen zoals: formaat, bedrukking, materiaal, gewicht, aantal pagina’s en de omslag.

Clubbladen op maat

Om je inzicht te bieden in wat de mogelijkheden in ons keuzemenu zijn en hoe je deze keuzes zou kunnen maken geven wij hieronder enkele voorbeelden van hoe je deze keuzes zou kunnen maken. Graag laten wij je kennis maken met ons uitgebreide keuzemenu.

Materiaal
Bij materiaal spreken we over het materiaal voor het binnenwerk van jouw clubbladen en heb je bij ZoGedrukt standaard 3 opties. Wil je bijvoorbeeld graag een glanzende uitstraling voor het binnenwerk van jouw clubblad? Dan zou je kunnen kiezen voor onze optie houtvrij gesatineerd mc (glanzend). Als je juist een matte look voor jouw bladzijden wilt, dan kun je kiezen voor onze optie houtvrij mat mc. 

Gewicht 
In de drukwereld spreekt men van gewicht als de dikte van de pagina’s moet worden bepaalt. Als we het bijvoorbeeld over een 80 grams optie hebben, betekent dit 80 grams per vierkante meter papier. Als één vel van jouw drukwerk 100 vierkante cm is, weegt deze 8 grams. Wil je bijvoorbeeld een clubblad met zo dik mogelijke bladzijden, dan zou het aan te raden zijn om te kiezen voor onze optie 350 grams. Wil je juist een gemiddelde dikte voor jouw bladzijden, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor onze 150 grams of 200 grams optie. 

Aantal pagina’s 
Het aantal pagina’s is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid informatie die je van plan bent te gaan verspreiden met jouw clubblad. Om er voor te zorgen dat er altijd een optie is die past bij jouw hoeveelheid informatie, zijn er 16 standaard mogelijkheden opgenomen in ons keuzemenu. Zit het door jou gewenste aantal pagina’s hier niet tussen? Dan verzoeken wij je even contact op te nemen met onze klantenservice.  

Omslag
Om jouw clubbladen helemaal af te maken kun je er voor kiezen om een omslag aan jouw clubbladen toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld een zo dik mogelijke glanzende omslag? Dan kies je voor onze optie 300 grams omslag hv gesatineerd mc. Wil je juist een matte omslag? Dan kun je kiezen voor onze optie 250 grams omslag hv mat mc of onze optie 300 grams omslag hv mat mc. Wil je geen omslag toevoegen, maar mag jouw omslag bestaan uit hetzelfde materiaal als het binnenwerk? Dan kun je kiezen voor onze optie selfcover.

200 clubbladen vanaf €165,58 Bekijk alle prijzen

Klanten aan het woord

Niemand kan u beter vertellen dat u bij ZoGedrukt moet zijn dan onze eigen tevreden klanten. En dat worden er elke dag meer! Hier onder kunt u beoordelingen van ons lezen op de onafhankelijke website van Trustpilot.


Klanten beoordelen ons met:

Meer informatie van een specialist?

Onze specialisten weten alles op het gebied van clubbladen drukken. Wij adviseren u graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0) 88 730 11 11
E-mail: info@zogedrukt.nl
Of open de chat

Vraag uw offerte op maat aan!

Staat uw gewenste product niet op onze site? Heeft u andere vragen of speciale wensen?
Vul dan onderstaand formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de omslag, de bedrukking, het aantal pagina's en natuurlijk het formaat.