De beste communiekaartjes drukt u natuurlijk bij ZoGedrukt.nl.

Bijvoorbeeld: 100 communiekaartjes, al vanaf €19,73

Wij leveren de hoogste kwaliteit, en dat tegen de laatste prijzen! Op deze pagina leest u er meer over.

Communiekaartjes bestellen
Goedkoop Communiekaartjes drukken doet u bij ZoGedrukt.

Waarom bestellen bij ZoGedrukt?

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw communiekaartjes van de aller hoogste kwaliteit zijn, dat is èèn van de redenen waarom u uw Communiekaartjes bij ZoGedrukt zou moeten bestellen. Nog niet overtuigd?

Super voordelig

Bij ZoGedrukt bent u altijd zeker van een voordelige prijs voor uw communiekaartjes. Niet voor niets zijn wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland. 

Erg veel mogelijkheden

Wij hebben een uitgebreid keuzemenu voor u samengesteld waarin u zelf uw voorkeuren aan kunt geven. 

Snel geleverd

Bij ZoGedrukt bent u tevens verzekerd van een snelle levering. Zijn onze levertijden nog niet snel genoeg? Maak dan gebruik van onze spoedlevering. 

Mogelijkheden van communiekaartjes

Wij willen graag dat u een goede indruk achter laat bij uw relaties. Dit willen wij bewerkstelligen door u een tal van mogelijkheden te bieden om uw eigen Communiekaartjes samen te stellen. Om precies naar uw smaak te leveren bieden wij u o.a. de volgende keuzemogelijkheden:

Formaat

Formaat

Kies uit een van onze vele formaten. Van carre S tot een A5 formaat.

Vouwrichting

Vouwrichting

Een staand of liggend gevouwen kaart? Of juist een ongevouwen kaart? Wat is uw voorkeur?

Bedrukking

Bedrukking

Kies voor enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Daarnaast bepaalt u zelf of uw bedrukking zwart-wit of full color mag worden.

Materiaal

Materiaal

Hier kiest u zelf uit een van onze vele verschillende papiermogelijkheden waar wij uw ontwerp op zullen drukken.

Gewicht

Gewicht

Bij gewicht kiest u het gewicht van het papier per vierkante meter. Wilt u dus een zo dik mogelijk papier? Kies dan onze 350 grams optie.

Afwerking

Afwerking

Werk uw ontwerp af met bijvoorbeeld een enkelzijdig of dubbelzijdig mat of glanslaminaat. Géén extra afwerking is natuurlijk ook mogelijk.

Oplage

Oplage

De grootte van een oplage is bij ZoGedrukt nooit een probleem. 25 of juist 500 communiekaartjes? Bij ZoGedrukt kan het allemaal.

Prijs

Prijs

De prijs van uw bestelling is natuurlijk van groot belang. Gelukkig bent u bij ZoGedrukt bij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland.

Lees meer

Goedkope communiekaartjes drukken

Heeft je zoon, dochter, neefje of nichtje binnenkort communie? Dan wil je dit leuke nieuws met een eventuele uitnodiging natuurlijk zo snel mogelijk aan al je familie en vrienden laten weten. Dit kun je nu gemakkelijk en snel doen met originele communiekaartjes van ZoGedrukt. Bij ZoGedrukt bedruk je communiekaartjes geheel naar eigen wens, omdat je zelf aan de knoppen van het ontwerp zit. Daarnaast ben je bij ZoGedrukt verzekerd van lage prijzen en snelle levering. Wacht dus niet langer en bestel meteen jouw communiekaartjes bij ZoGedrukt.

Communiekaartjes bestellen

Een communie is een feestelijke gebeurtenis en een mijlpaal in het leven van de deelnemers. Echter kan het voor ouders/verzorgers een dure dag worden. Wij van ZoGedrukt snappen dat jij niet zit te wachten op dure communiekaartjes en bieden jou daarom onze scherpste prijs. Wij beheren het productieproces van jouw communiekaartjes helemaal zelf, waardoor wij niet afhankelijk zijn van externe leveranciers met lange levertijden en hoge tarieven. Door het voordeel dat wij hier uit halen, zijn wij in staat jou de voordeligste prijs te bieden.

Communiekaartjes maken

Hoe het kaartje van de communie eruit moet komen te zien weet je natuurlijk zelf als de beste. Daarom hebben wij een ruim keuzemenu voor je klaarstaan, waarin je zelf kunt aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Hierbij beslis je over verschillende details van jouw drukwerk waarbij je kunt denken aan: vouwwijze, eindformaat, bedrukking, materiaal, gewicht en de afwerking van de communiekaartjes. Bij ZoGedrukt zit je dus zelf aan de knoppen van jouw ontwerp.

Communiekaartjes op maat

Om inzichtelijk te maken welke mogelijkheden je hebt in ons keuzemenu en hoe je deze keuzes zou kunnen maken, worden hieronder enkele voorbeelden gegeven van hoe een keuze eventueel gemaakt zou kunnen worden. Graag laten wij jou kennis maken met ons uitgebreide keuzemenu.

Vouwwijze & formaat
Bij het drukken van communiekaartjes heb je de mogelijkheid te kiezen tussen 2 verschillende vouwwijzen, namelijk gevouwen of ongevouwen. Daarnaast krijg je de keuze het gewenste formaat te selecteren. Wij bieden je een zeer ruim aanbod aan verschillende formaten om zo altijd te voldoen aan jouw specifieke wens. Wil je bijvoorbeeld een opvallende kaart van groot formaat? Dan zou je kunnen kiezen voor ons A4 (210 x 297 mm) formaat. Wil je juist zo klein mogelijke communiekaartjes die je in jouw achterzak zou kunnen stoppen? Dan zou je kunnen kiezen voor ons carre s (98 x 98 mm) formaat. 

Bedrukking 
Om jouw drukwerk van een zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien, drukken wij jouw communiekaartjes altijd in full colour. Daarbij heb je verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Wil je aan voor- en achterzijde full colour bedrukking? Dan kies je voor onze optie 4/4 (voorzijde full colour / achterzijde full colour). Wil je enkel de voorzijde full colour en de achterzijde onbedrukt? Dan kies je voor onze optie 4/0 (voorzijde full colour / achterzijde onbedrukt). 

Materiaal 
Voor het bedrukken van communiekaartjes zijn 2 verschillende soorten materiaal mogelijk. Als je een kaartje wilt waarvan de achterkant beschrijfbaar is, dan kun je kiezen voor onze optie houtvrij enkelzijdig sulfaatkarton. Wil je een communiekaart met een matte uitstraling, dan kun je kiezen voor onze optie houtvrij mat mc. 

Gewicht 
Om de dikte van het papier te bepalen spreekt men in de drukwereld van gewichten. Het desbetreffende gewicht is dan het gewicht per vierkante meter papier. Wil je een zo dun mogelijk kaartje? Dan zou je in dit geval kunnen kiezen voor onze 270 grams optie. Wil je juist een zo dik mogelijk communiekaartje? Dan zou je in dit geval kunnen kiezen voor onze 350 grams optie. 

Afwerking
Tot slot ben je in de mogelijkheid te kiezen voor een luxe afwerking. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van een extra glans- of matte laag. Als je graag een extra matte laag toevoegt aan jouw communiekaartjes, dan kun je kiezen voor onze optie dubbelzijdig matlaminaat. Wil je een dubbelzijdige glans laag toevoegen? Dan kies je voor onze optie dubbelzijdig glanslaminaat. Zonder luxe afwerking is uiteraard ook mogelijk.

100 communiekaartjes vanaf €19,73 Bekijk alle prijzen

Klanten aan het woord

Niemand kan u beter vertellen dat u bij ZoGedrukt moet zijn dan onze eigen tevreden klanten. En dat worden er elke dag meer! Hier onder kunt u beoordelingen van ons lezen op de onafhankelijke website van Trustpilot.


Klanten beoordelen ons met:

Meer informatie van een specialist?

Onze specialisten weten alles op het gebied van communiekaartjes drukken. Wij adviseren u graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0) 88 730 11 11
E-mail: info@zogedrukt.nl
Of open de chat

Vraag uw offerte op maat aan!

Staat uw gewenste product niet op onze site? Heeft u andere vragen of speciale wensen?
Vul dan onderstaand formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de omslag, de bedrukking, het aantal pagina's en natuurlijk het formaat.