Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Copyright

© Copyright 2014-2018 ZoGedrukt.nl 

ZoGedrukt is een geregistreerd merk van Verhaag Drukkerij B.V. 

Alle rechten voorbehouden. 

 

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van ZoGedrukt is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. 

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van ZoGedrukt, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van ZoGedrukt is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. 

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q &A’s. ZoGedrukt is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van ZoGedrukt weer. 

Voor meer informatie gaat u naar de klantenservice.

ZoGedrukt
Zutphenstraat 6 
7575 EJ Oldenzaal
T: 088 730 1111
E: info@zogedrukt.nl
KvK 06058710
BTW NL008666684B01

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*