Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Digitaal drukken

Prijzen berekenen met PrintCalc.

Wil je direct prijzen berekenen voor grootformaat drukwerk van de digitale drukpers? Kijk dan bij PrintCalc. PrintCalc is een rekenmodule waarmee je zelf gemakkelijk prijzen berekent. Van liggende A4 brochures tot A3 brochures, offertemappen of A4 3-luik folders.

Digitaal drukken

Als de voordeligste internetdrukkerij van Nederland, willen wij ons graag zo transparant mogelijk opstellen om te laten zien, waarom je voor al jouw drukwerk, waaronder grootformaat digitaal drukken bij ZoGedrukt aan het juiste adres bent. Eén van de redenen dat wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland zijn, is dat wij ons gehele productieproces in eigen beheer hebben. Dit houdt in dat wij zelf alle printers en drukpersen, waaronder de nieuwe Xerox iGen150 en de Ricoh Pro C9110 in eigen huis hebben.

Grootformaat printenRicoh

Met onze Canon Colorado kunnen wij al je drukwerk grootformaat digitaal printen. Met onze pers kun je echt alle kanten op wat betreft digitaal drukken. Een uniek formaat gecombineerd met alle voordelen van digitaal drukken maakt deze printer uniek in de Benelux. Grootformaat digitaal drukken is dus nog nooit zo makkelijk geweest.

Digitaal drukken grootformaat

Doordat wij zelf de Canon Colorado in huis hebben, staan wij altijd garant voor de hoogste kwaliteit drukwerk en zijn wij niet afhankelijk van externe partijen met lange levertijden. Welk formaat en welke hoeveelheid drukwerk je ook nodig hebt, met de digitale persen van ZoGedrukt ben je altijd zeker van succesvol grootformaat digitaal drukken. En natuurlijk ook voor alles wat kleiner is dan 50x70cm.

Grootformaat digitaal printen

Voor al je (digitale) print- en drukwerk zit je bij ZoGedrukt dus gebakken. Wij drukken grote- en kleine oplagen voor je in de hoogste kwaliteit en natuurlijk met de snelste levertijden. En alsof dit nog niet genoeg is, doen wij het ook nog eens voor de voordeligste prijzen! Zo Gedrukt, Zo Geleverd.

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*