Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Foto in glas

Foto in glas

2D / 3D Foto in glas bestellen?  Nu goedkoop en snel bij ZoGedrukt!

Met een foto in glas ben je verzekerd van een origineel cadeau. Laat jouw eigen logo of foto in glas laseren en je hebt een geschikt cadeau voor jouw klantrelaties, vrienden, familie of natuurlijk voor jou zelf. Je hebt keuze uit verschillende formaten en er is ook een mogelijkheid om verlichting en tekst toe te voegen aan jouw foto in glas, dit zal jouw cadeau nog meer laten opvallen en letterlijk laten stralen! Naast de standaard foto in glas is het nu ook mogelijk om je foto om te laten zetten naar 3D voor een geweldig effect.

Foto in glas met tekst

Een foto in glas is meestal een persoonlijk geschenk. Om het nog persoonlijker te maken zou je er een tekst in kunnen verwerken. Deze bepaal je helelemaal zelf, alles is mogelijk! Op deze manier geef je de foto een unieke waarde met een persoonlijke boodschap erin verwerkt.

Foto in glas met verlichting

Het is ook mogelijk om verlichting toe te voegen aan de foto in glas. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte afwerking maar geeft ook een extra luxe uitstraling aan jouw foto in glas. 

  • Nu ook je 2D foto om laten zetten naar 3D
  • Spoed? Neem contact op voor een snellere levering
  • Bij ons GEEN verzendkosten

Foto in glas


    Producten 1 t/m 16 van 47 (3 pagina's)

Foto in glas laseren

Ben je op zoek naar een uniek cadeau of relatiegeschenk die uitstaat van al die standaard cadeaus?
Wij laseren een foto voor je in glas naar jouw wens. Een foto in glas met logo kan perfect dienen als relatiegeschenk. Wij van ZoGedrukt kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw bedrijfslogo op een unieke wijze in glas wordt gegraveerd. Natuurlijk bieden wij tal van mogelijkheden voor je foto in glas zoals een sleutelhanger van glas met jouw eigen foto erin of zelfs een glazen kaarsenhouder met jouw eigen foto of logo! Voor een uniek (relatie)geschenk ben je bij ZoGedrukt aan het juiste adres. 

Foto in glas laseren

Een foto in glas laseren is vakwerk en is bij vele specialisten vaak duur om te doen. Wij van ZoGedrukt zijn één van de weinige (online) drukkerijen die deze optie ook aan jou bieden. Vaak dient deze als relatiegeschenk en dit mag niet te veel kosten, vinden wij van ZoGedrukt. Betaalbare foto/foto's in glas vindt je bij ZoGedrukt.

3D foto in glas

Een foto in glas met 3D effect maakt indruk en zie je waarschijnlijk niet vaak voorbij komen. Dit is ook de reden dat relaties die er een als geschenk ontvangen deze vaak op hun bureau laten staan of als sleutelhanger bij zich dragen. Zo kun je door middel van dit relatiegeschenk een hoge attentiewaarde voor bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo creëren! Kortom, een foto in glas is het ideale geschenk.

Foto in glas gegraveerd

Voor het laseren bieden wij een tal van mogelijkheden waarbij je bepaalt wat het formaat wordt van de foto in glas, of er tekst bij moet en ga zo maar door. Grote of kleine oplages, alles is mogelijk bij ZoGedrukt. Wij laten jou graag kennis maken met onze keuzemogelijkheden voor je eigen ontwerp:

Verschillend modellen
Wij van ZoGedrukt willen graag dat jouw bestelling een succes wordt. Daarom bieden wij jou tal van glasmodellen aan om jouw foto in te laseren. Wil je graag een groot liggend model die op een bureau gezet kan worden, kies dan voor ons liggend model groot (100x30x70mm). Wil je juist relatiegeschenken die je gemakkelijk en snel mee kunt geven aan je klanten? Kies dan voor ons sleutelhangermodel. Dan laseren wij jouw gewenste foto voor je in sleutelhangers. Kortom, er is altijd wel een formaat die bij jouw foto in glas past. 

Tekst & verlichting toevoegen 
Om de foto in glas extra persoonlijk te maken kun je een persoonlijke tekst toevoegen om jouw product extra waarde te geven. Deze tekst bepaal je helemaal zelf, zodat jouw foto in glas zo uniek mogelijk wordt. Om de foto in glas helemaal af te werken bieden wij je de mogelijkheid verlichting aan jouw foto in glas toe te voegen wat zorgt voor een extra luxe uitstraling.

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*