Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Magneetplaten

Magneetplaten

Magneetplaten bedrukken

De magneetplaten zijn gemaakt van hoogwaardig polymeer stickervinyl met magneetfolie. De platen zijn gemakkelijk te gebruiken, na het verwijderen van deze platen is het mogelijk om ze gemakkelijk overal weer te gebruiken.
Plaats ze bijvoorbeeld eens op de motorkap van jouw auto, geheid dat je veel bekijks hebt!
Je kunt tot de centimeter nauwkeurig aangeven wat de grootte van jouw magneetplaat moet zijn, daardoor zijn de magneetplaten geschikt voor promotiewerk of om jouw boodschap duidelijk over te brengen!

 • Elk formaat mogelijk
 • Al vanaf 1 stuk
 • Gratis verzending
 • Magneetplaten Magneetplaten

Onze folders en flyers zijn de meest verkochte producten in onze webshop. Dit is natuurlijk voor een reden. Folders en flyers zijn ideale promotiematerialen voor jouw bedrijf. Je kan klanten informatie meegeven en ze direct kennis laten maken met de huisstijl van jouw bedrijf. Wij bedrukken flyers en folders altijd in de hoogste kwaliteit, om ervoor te zorgen dat jouw uitstraling tegenover de klanting optimaal is. Verder bedrukken wij nagenoeg alles. Als jouw bedrijf wil opvallen tussen alle advertenties, zijn onze gedrukte promotiematerialen zeer geschikt. 

Als jouw klanten meer informatie willen is het handig dat jij deze paraat hebt in de vorm van bijvoorbeeld een brochure. Brochures zijn bij ons in hoge kwaliteit te bestellen. Om de klanten helemaal tevreden weer naar huis te laten gaan kun je ook onze vinylstickers laten bedrukken en bestellen. Als je deze op willekeurige plaatsen in een stad plaatst zien dagelijks veel mensen dit. Mensen onthouden jouw bedrijfsnaam en gaan zoeken naar jouw bedrijf. 

Goedkoop magneetplaten bedrukken

Magneetplaten bedrukken is een goede manier om je diensten en/of producten op een slimme en effectieve manier aan jouw klanten te promoten. Of je nu de huisstijl van jouw bedrijf of een aankomende beurs in de spotlights wilt zetten, met magneetplaten van ZoGedrukt val je altijd op. Magneetplaten zijn goed te gebruiken op bussen, auto's of natuurlijk jouw bedrijfspand of bedrijfshal. Waar en hoe je de magneetplaat ook wilt gebruiken, voor magneetplaten op maat ben je bij ZoGedrukt aan het juiste adres.

Magneetplaat bedrukken

Een groot voordeel van het gebruiken van een magneetplaat voor je promotie is dat ze zo makkelijk te verwijderen zijn. Als je bijvoorbeeld een jaarlijks evenement organiseert, kun je de magneetplaat na het evenement gewoon weer een jaar opbergen. Wij van ZoGedrukt begrijpen maar al te goed dat het bedrukken van jouw magneetplaten geen grote kostenpost mag vormen. Doordat ZoGedrukt haar hele drukproces in eigen beheer heeft zijn wij vaak goedkoper dan andere online drukkerijen. Dus ook voor de prijs van jouw magneetplaat moet je bij ZoGedrukt zijn.

Magneetplaat op auto

Voor welke promotie en op welke plek je jouw magneetplaten ook wilt gebruiken is bij ZoGedrukt geen punt. Wij maken jouw magneetplaten exact voor jou op maat, zodat je deze op elke gewenste plek kan gebruiken. Een idee voor het gebruik van magneetplaten is bijvoorbeeld op rijdende voertuigen zoals bedrijfsauto's of misschien zelfs bussen. Zo valt jouw boodschap niet alleen op, maar verplaatst deze zichzelf ook nog constant.

Magneetplaat op maat

Om te zorgen dat jouw magneetplaten geschikt zullen zijn voor de plek waar jouw boodschap vertegenwoordigd wordt kunt je in ons keuzemenu doorgeven wat de formaten van jouw magneetplaat moeten worden. Als je deze afmetingen in hebt gevult dan wordt meteen jouw prijs berekent. Heb je vragen of specifieke wensen over de afmetingen van jouw magneetplaat dan willen wij jou vragen even contact met ons op te nemen. Ons designteam maakt graag werk van jouw wensen.

Materiaal en Gewicht

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren maken wij gebruik van hoogwaardig magneetfolie + polymeer stickervinyl. Hierdoor ziet jouw magneetplaat er niet alleen goed uit, maar laat deze niet snel los en is gemakkelijk te verwijderen wanneer dit nodig is. Naast hoogwaardig materiaal denken wij dat de ideale dikte voor een magneetplaat 0,9mm is. Dit is dan ook de standaard dikte die wij gebruiken voor het drukken hiervan. Indien je hier andere wensen hebt, willen wij je vragen even contact met ons op te nemen. Ons ontwerpteam gaat dan de door jou gewenste aanpassingen doen.

LET OP: Magneetfolie gaat na enkele dagen een permanente hechting aan met de ondergrond. Laat Magneetfolie daarom nooit langer dan twee dagen achter elkaar op een voertuig zitten. Zo voorkom je corrosievorming en blijft het mogelijk om zowel de achterzijde van de magneetplaat als de auto waarop deze bevestigd is goed schoon te houden.

Kies de afwerking

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies het materiaal

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies het gewicht

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Formaat magneetplaat
Breedte:
cm
Hoogte:
cm

1. Je selectie

Kies de afwerking
Nog niet gekozen
Kies het materiaal
Nog niet gekozen
Kies het gewicht
Nog niet gekozen
Formaat magneetplaat
Nog niet gekozen

2. Oplage en levertijd

Oplage en levertijd
Klik op een prijs in de tabel om deze te selecteren en verder te gaan.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie

3. Controle

Bestanden en betaling
In de volgende stappen kan je je bestanden aanleveren en betalen.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie