Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Magneetposters

Magneetposters

Magneetposters bedrukken

Een poster die je op allerlei manieren kan ophangen. Een originele manier om jouw boodschap over te brengen is door het gebruik van magneetposters. De ene keer hang je hem binnen aan een kast en een andere keer plak je hem op een auto, waardoor jouw reclame nog meer zal opvallen. De posters zijn gemaakt van hoge kwaliteit polymeer stickervinyl waardoor de poster langer mee gaat en mooi blijft!

De posters zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Al vanaf 1 exemplaar beschikbaar! Zeer geschikt voor het aankondigen van een nieuw product of dienst of voor het presenteren van jouw bedrijf.

 • 2 jaar afwerkgarantie
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending

Wil jij opvallen tussen alle andere advertenties? Gebruik onze originele magneetposters! Je kan deze posters op veel manieren gebruiken, zodat jij jouw klanten goed kunt bereiken. De posters zijn goed te hergebruiken. Het ene moment plak jij de poster op een kast, het andere moment plak jij hem op jouw bedrijfsauto. Zo kun je goed variëren met de manier waarop jij reclame maakt. De poster zijn van een materiaal gemaakt waardoor ze langer mooi blijven. De posters zijn geschikte materialen om een product of dienst van jouw bedrijf te promoten!

Wil jij de klanten voorzien van nog meer informatie? Flyers en folders zijn erg geschikt om aan de klanten mee naar huis te geven. Op flyers en folders kun jij jouw product verder toelichten, zodat de klanten ook thuis alles nog een keer kunnen nalezen. De flyers en folders kun je zo laten drukken dat ze precies in de huisstijl van jouw bedrijf zijn. Flyers of folders bedrukken? Dat kan ook in onze webshop!

Goedkoop magneetposters bedrukken

Ben je zoekende naar een manier om jouw boodschap, evenement, beurs of bedrijf op een originele manier te promoten? Met magneetposters van ZoGedrukt druk je jouw eigen boodschap in hoogwaardige kwaliteit op kwalitatief hoogwaardig materiaal. Met magneetposters krijg je de mogelijkheid jouw boodschap op erg veel plekken toe te passen, waarbij je zelfs kunt denken aan bewegende objecten, zoals auto's of bussen. Bedenk je dus niet langer en gebruik magneetposters van ZoGedrukt om jouw boodschap te bekrachtigen. Daarnaast geniet je bij ZoGedrukt altijd van scherpe prijzen en een razendsnelle levertijd.

Magneetposters drukken

Je bent uiteraard op zoek naar een effectieve manier om jouw boodschap te promoten, maar dit mag natuurlijk niet te veel geld kosten. Dit begrijpen wij bij ZoGedrukt maar al te goed. Om je de scherpste prijs te bieden, hebben wij ons gehele productieproces geheel in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat wij nooit afhankelijk zijn van externe partijen voor jouw bestelling, waardoor wij niet met hoge kostenposten en lange levertijden zitten. Dit voordeel rekenen wij uiteraard rechtstreeks door in jouw kostprijs. Of je nu oplagen van 5 stuks of 1000 stuks laat drukken, voor scherpe prijzen en een snelle levering ben je bij ZoGedrukt aan het juiste adres.

Magneetposters maken

Om een zo succesvolle promotie te garanderen, maak je zelf jouw ontwerp of geef je ons designteam opdracht om dit voor jou te doen. Indien je zelf nog geen ontwerp hebt en je gebruik wilt maken van onze ontwerpservice dan verzoeken wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Doordat wij een ruim aanbod aan formaten hebben, ben je altijd zeker van succesvol gebruik op de door jou gekozen locatie. Bij origineel gebruik van magneetplaten kun je denken aan bedrijfsauto's, bussen of een bedrijfspand.

Magneetposters op maat

Voor het bedrukken van magneetposters gebruiken wij een aantal standaard drukspecificaties, zodat wij jou altijd een hoge minimum kwaliteit kunnen garanderen. Om je een impressie te geven van welke specificaties dit zijn, wordt hier onder in het kort aangegeven welke materialen en formaten wij gebruiken en welke standaard beschikbaar zijn.

Formaat

Waarschijnlijk heb je zelf al een originele plek bedacht om jouw magneetposter te gebruiken. Elke plek behoeft een ander formaat en daarom biedt ZoGedrukt je dan ook een breed aanbod aan formaatmogelijkheden. Indien je op zoek bent naar een magneetposter voor op jouw bedrijfspand die zichtbaar moet zijn vanaf een redelijke afstand, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ons B0 (1000 x 1400 mm) formaat. Indien je op zoek bent naar een magneetposter voor op de zijkant van een bestelwagen of auto, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ons A3 (297 x 420 mm) formaat. Naar welk formaat je ook op zoek bent, bij ZoGedrukt hebben wij altijd een formaat die uitkomst voor jouw magneetposter kan bieden.

Bedrukking

Om jouw boodschap zo goed mogelijk op te laten vallen, drukken wij deze altijd in full colour. Dit zorgt ervoor dat jouw boodschap zo mooi en duidelijk mogelijk naar voren komt en de aandacht zal krijgen die het verdient. In het geval van magneeposters drukken wij deze uiteraard enkelzijdig.

Materiaal & gewicht

Voor het materiaal van jouw magneetposter maken wij gebruik van magneetfolie + polymeer stickervinyl. Door dit materiaal te gebruiken voor het bedrukken van jouw eindproduct is het haast onmogelijk om te zien dat je boodschap gedrukt is op magneetfolie en oogt het als echte bestickering. Door het gebruik van makkelijk te verwijderen magneetfolie, kun je jouw magneetposter op elke gewenste plek gebruiken en net zo makkelijk weer weghalen. Wij drukken jouw boodschap standaard op materiaal met een dikte van 0,9mm, waardoor niet te zien is dat het een magneetposter betreft.

Kies het eindformaat

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies het soort bedrukking

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies het materiaal

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

Kies het gewicht

Selecteer een optie

Wanneer je een optie geselecteerd hebt wordt er hier meer informatie vermeld.

1. Je selectie

Kies het eindformaat
Nog niet gekozen
Kies het soort bedrukking
Nog niet gekozen
Kies het materiaal
Nog niet gekozen
Kies het gewicht
Nog niet gekozen

2. Oplage en levertijd

Oplage en levertijd
Klik op een prijs in de tabel om deze te selecteren en verder te gaan.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie

3. Controle

Bestanden en betaling
In de volgende stappen kan je je bestanden aanleveren en betalen.

Let op
De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd (en goedgekeurd) zijn voor de aangegeven tijd.
 • Gratis verzending binnen NL
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis bestandscontrole
 • Eigen productie