Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Canvas: uw foto op doek!2014-05-15

Vanaf dit moment is ook canvas toegevoegd aan ons assortiment. Kijk onder de categorie "Relatiegeschenken" onder het kopje "Canvas".

Wilt u een canvas bestellen, bijvoorbeeld... ...om een mooie foto van uw kinderen aan de muur te hangen, of een andere mooie foto de aandacht te geven die deze verdient? U kunt eenvoudig gebruik maken van ons aanleversysteem om uw foto te uploaden. Positioneer de foto op het canvasdoek en laat deze professioneel voor u drukken en opspannen. ZoGedrukt.nl zorgt voor een top kwaliteit canvasdoek, professioneel opgespannen op een houten frame. 

Tips voor een geslaagd canvas

Wilt u graag een geslaagd canvasdoek ontwerpen, om cadeau te geven of zelf op te hangen? Maak dan gebruik van onze handige tips:

  • Kies een foto met voldoende afstand tussen de rand en datgene waar het om gaat **
  • Gebruik de product preview om na te gaan of uw canvas naar wens is
  • Houd een veiligheidsmarge aan om kleine afwijkingen tijdens de productie op te vangen
  • Combineer meerdere canvasdoeken aan de wand voor een speels effect

** We slaan het canvasdoek om de rand van het houten frame heen. Hierdoor ontstaat er een mooie afwerking aan de zijkant van het doek. We raden u sterk af om zelf een witte of andere rand rondom de foto aan te brengen. Kies in plaats daarvan voor een foto met voldoende ruimte tussen de rand en het onderwerp van de compositie. Op die manier kiest u voor een top kwaliteit canvasdoek met een mooie afwerking langs de randen.

 

Terug naar nieuws

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*