De beste programmaboekjes drukt u natuurlijk bij ZoGedrukt.nl.

Bijvoorbeeld: 500 programmaboekjes, al vanaf €158,95

Wij leveren de hoogste kwaliteit, en dat tegen de laatste prijzen! Op deze pagina leest u er meer over.

Programmaboekjes bestellen
Goedkoop Programmaboekjes drukken doet u bij ZoGedrukt.

Waarom bestellen bij ZoGedrukt?

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw programmaboekjes van de aller hoogste kwaliteit zijn, dat is èèn van de redenen waarom u uw Programmaboekjes bij ZoGedrukt zou moeten bestellen. Nog niet overtuigd?

Super voordelig

Bij het bedrukken van grote aantallen programmaboekjes is een goede prijs natuurlijk van groot belang. Daarom bent u bij ZoGedrukt aan het juiste adres. Niet voor niets noemt men ons de voordeligste internetdrukkerij van Nederland. 

Erg veel mogelijkheden

Bij het samenstellen van uw programmaboekjes bieden wij u tal van mogelijkheden om tot een zo origineel mogelijk resultaat te komen. Denk hierbij aan het bepalen van het formaat, het materiaal en de afwerking. 

Snel geleverd

Naast een goede prijs en een uistekende service vinden wij ook een snelle levering van belang. Heeft u extra haast bij uw bestelling? Maak dan gebruik van onze spoedlevering. 

Mogelijkheden van programmaboekjes

Wij willen graag dat u een goede indruk achter laat bij uw relaties. Dit willen wij bewerkstelligen door u een tal van mogelijkheden te bieden om uw eigen Programmaboekjes samen te stellen. Om precies naar uw smaak te leveren bieden wij u o.a. de volgende keuzemogelijkheden:

Formaat

Formaat

Kies hier het meest geschikte formaat voor uw programmaboekjes. Kies bij grote teksten of afbeeldingen bijvoorbeeld voor ons A4 formaat.

Bedrukking

Bedrukking

Om de kwaliteit van uw bestelling te waarborgen, drukken wij deze altijd in full color. In dit geval uiteraard dubbelzijdig.

Materiaal

Materiaal

Hier kiest u zelf de papiersoort die bij uw bestelling past. Wilt u bijvoorbeeld een glad papier? Kies dan voor houtvrij gesatineerd mc.

Gewicht

Gewicht

De dikte van uw papier wordt bepaald aan de hand van gewichten per vierkante meter. Wilt u een zo dun mogelijk papier? Kies dan voor onze 115 grams optie.

Pagina's

Pagina's

Selecteer gemakkelijk het gewenste aantal pagina's. Staat uw gewenste aantal niet in ons keuzemenu? Wij verzoeken u dan contact op te nemen met onze klantenservice.

Cover

Cover

Wilt u een stevige cover aan uw programmaboekjes toevoegen of prefereert u een selfcover? Geef uw voorkeur gemakkelijk aan in ons keuzemenu.

Prijs

Prijs

ZoGedrukt is de voordeligste internetdrukkerij van Nederland. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om de prijs van uw programmaboekjes.

Service

Service

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of heeft u vragen over een product? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Neem gerust contact op per mail, telefoon of per chat.

Lees meer

Goedkope programmaboekjes drukken

Organiseer je een bijeenkomst, evenement of feest waarbij je een vast programma hanteert? Gebruik dan nu programmaboekjes van ZoGedrukt om structuur te geven aan dit programma. Programmaboekjes dienen ideaal als bron van reclameboodschappen en interessante informatie voor jouw gasten. Jij, jouw gasten en eventuele sponsoren zullen baat hebben bij een mooi programmaboekje. Bij het bedrukken van programmaboekjes bij ZoGedrukt ben je altijd zeker van snelle levering en een scherpe prijs. Wacht dus niet langer en stel nu jouw eigen programmaboekjes samen!

Goedkope programmaboekjes

Bij het organiseren van een evenement heb je al tig dingen aan je hoofd, wij van ZoGedrukt nemen graag een deel van uw financiële zorgen weg door jou de voordeligste programmaboekjes aan te bieden. Dit kunnen wij doen doordat wij ons gehele productieproces in eigen huis hebben. Wij hoeven na het ontvangen van jouw bestelling geen andere partijen in te schakelen in tegenstelling tot andere online drukkerijen. Niet alleen voor de hoge kwaliteit, maar ook voor de lage prijzen kom je dus naar ZoGedrukt. Niet voor niets worden wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland genoemd.

Programmaboekjes maken

Als organisatie van jouw eigen evenement ben je zelf het best bewust van hoe uw programmaboekjes eruit moeten komen te zien. Om deze reden hebben wij een keuzemenu, waarin je zelf jouw voorkeuren aan kunt geven. Op deze manier weet je zeker wat je kunt verwachten en zal het eindproduct jou zeker niet teleurstellen. Daarnaast zal geen programmaboekje hetzelfde zijn als die van jouw.

Programmaboekjes op maat

Om jouw programmaboekjes zo origineel mogelijk te laten worden laten wij jou zelf beslissen over allerlei facetten van jouw eindproduct. Hierbij kunt je denken aan het bepalen van vouwwijze, formaat, bedrukking, materiaal, gewicht en luxe afwerking. Hieronder geven wij je enkele voorbeelden van hoe je deze keuzes zou kunnen maken.

Formaat 
Bij het bedrukken van programmaboekjes bij ZoGedrukt heb je de keuze uit vele verschillende formaten. Er is dus altijd een formaat die past bij jouw programmaboekjes. Wil je graag zo klein mogelijke programmaboekjes die men gemakkelijk bij zich kan dragen? Dan zou je kunnen kiezen voor ons carre m (148 x148 mm) formaat. Wil je juist grote programmaboekjes waar je veel informatie en eventuele reclame in kwijt kunt? Dan zou je kunnen kiezen voor een van onze A4 formaten. 

Bedrukking 
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit drukwerk te garanderen drukken wij jouw drukwerk altijd in full colour. Dit zorgt ervoor dat jouw informatie zo mooi en duidelijk mogelijk naar voren komt en er geen kwaliteit verloren gaat. 

Materiaal
Bij het bedrukken van jouw programmaboekjes heb je de keuze uit verschillende kwaliteitsmaterialen. Wil je graag een glanzend materiaal toepassen? Dan zou je kunnen kiezen voor houtvrij gesatineerd mc (glanzend) materiaal. Wil je juist een mat papier gebruiken om uw boekjes op te drukken? Dan zou je kunnen kiezen voor onze optie houtvrij mat mc. 

Gewicht
Om de dikte van het te drukken papier te bepalen, kunt je kiezen uit vele papiergewichten. Deze gewichten zijn het gewicht per vierkante meter. Wil je bijvoorbeeld graag een zo dik mogelijk papier? Dan is het aan te raden om te kiezen voor onze optie 350 grams. Wil je juist een zo dun mogelijk papier? Dan zou het verstandiger zijn om te kiezen voor onze optie 80 grams. 

Pagina’s 
Het aantal pagina’s is geheel afhankelijk van de hoeveelheid informatie die je in jouw programmaboekjes wilt plaatsen. Door ons ruime keuzemenu zit er bijna altijd een optie bij die voor jou zal volstaan. Indien dit niet het geval is, verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen je dan helpen het gewenste aantal pagina’s te verzorgen.

Omslag
Het is mogelijk een extra omslag toe te voegen aan jouw programmaboekjes. Hierbij kunt je denken aan het toevoegen van een extra glans laag of matte laag. Natuurlijk is het ook mogelijk de cover te laten bestaan uit het materiaal van het binnenwerk. Wil je een glanzend materiaal als omslag? Dan kies je voor onze optie 250 grams omslag hv gesatineerd of 300 grams omslag hv gesatineerd. Wil je liever een matte omslag? Dan kies je voor onze optie 250 grams omslag hv mat mc of 300 grams omslag hv mat mc.

500 brochures vanaf €158,95 Bekijk alle prijzen

Klanten aan het woord

Niemand kan u beter vertellen dat u bij ZoGedrukt moet zijn dan onze eigen tevreden klanten. En dat worden er elke dag meer! Hier onder kunt u beoordelingen van ons lezen op de onafhankelijke website van Trustpilot.


Klanten beoordelen ons met:

Meer informatie van een specialist?

Onze specialisten weten alles op het gebied van programmaboekjes drukken. Wij adviseren u graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0) 88 730 11 11
E-mail: info@zogedrukt.nl
Of open de chat

Vraag uw offerte op maat aan!

Staat uw gewenste product niet op onze site? Heeft u andere vragen of speciale wensen?
Vul dan onderstaand formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de omslag, de bedrukking, het aantal pagina's en natuurlijk het formaat.