Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Status van uw bestelling

Home > Klantenservice > Status van uw bestelling 

  In afwachting

Uw order is weliswaar opgenomen in ons systeem, maar voordat we kunnen drukken moeten er nog twee dingen gebeuren. Dat kan zijn:

  • De betaling moet zijn afgerond
  • Het drukmateriaal is nog niet technisch goedgekeurd. We moeten zeker weten dat het drukmateriaal voldoet aan de technische eisen die druksystemen nu eenmaal kennen. Anders kunnen we niet de kwaliteit garanderen. (Bij aanleverspecificaties staat precies beschreven hoe het drukmateriaal moet worden aangeleverd.) Die controle kan op twee manieren: via het online bestandscontrolesysteem of met de hand door ons Ontwerpteam. De online controle vergt enkele minuten; de controle door het Ontwerpteam kost maximaal één werkdag.

  Bestanden afgekeurd

Het kan voorkomen dat het door u aan geleverde drukmateriaal niet goed kan worden verwerkt. U ontvangt dan van ons een e-mail met verbeterpunten. Wanneer u de aanleverspecificaties precies volgt, is het risico dat drukbestanden worden afgekeurd, minimaal.

 

  Klaar voor druk

Wanneer het drukmateriaal voldoet aan de technische eisen en de rekening is betaald, gaat uw order het productiesysteem in.

 In productie

De machine verwerkt uw order. U wordt op de hoogte gesteld wanneer uw bestelling is verzonden.

 Order verzonden

Op de overeengekomen datum is uw order verzonden. Bij normale levering duurt het meestal één of twee werkdagen voordat de order bij u is afgeleverd. Bij etmaallevering geldt het overeengekomen tijdstip.

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*