De beste vlaggen op maat drukt u natuurlijk bij ZoGedrukt.nl.

Bijvoorbeeld: één vierkante meter, al vanaf €26,-

Wij leveren de hoogste kwaliteit, en dat tegen de laatste prijzen! Op deze pagina leest u er meer over.
Vlaggen op maat bestellen
Goedkoop Vlaggen op maat drukken doet u bij ZoGedrukt.

Waarom bestellen bij ZoGedrukt?

U wilt natuurlijk zeker weten dat uw vlaggen op maat van de aller hoogste kwaliteit zijn, dat is èèn van de redenen waarom u uw Vlaggen op maat bij ZoGedrukt zou moeten bestellen. Nog niet overtuigd?

Super voordelig

Een goede prijs is natuurlijk bij elke bestelling van belang. Hier hoeft u zich bij ZoGedrukt geen zorgen over te maken aangezien wij de voordeligste internetdrukkerij van Nederland zijn. 

Exact op maat

Vlaggen op maat van ZoGedrukt zijn precies op maat te bestellen. U voert zelf de lengte en breedte in in ons keuzemenu en ZoGedrukt zal er vervolgens zorg voor dragen dat dit het gedrukte formaat wordt. 

Snel geleverd

Bij ZoGedrukt kunt u altijd rekenen op een snelle levering. Heeft u juist geen haast bij uw bestelling? Dan is onze budget levering ideaal voor u. Dit is een iets langere levertijd voor een nóg scherpere prijs.

Mogelijkheden van vlaggen op maat

Wij willen graag dat u een goede indruk achter laat bij uw relaties. Dit willen wij bewerkstelligen door u een tal van mogelijkheden te bieden om uw eigen Vlaggen op maat samen te stellen. Om precies naar uw smaak te leveren bieden wij u o.a. de volgende keuzemogelijkheden:

Formaat

Formaat

Het formaat van uw vlag is exact door uzelf te bepalen. U hoeft enkel de gewenste breedte en lengtemaat in te voeren in ons keuzemenu.

Bedrukking

Bedrukking

Om de kwaliteit van uw ontwerp te waarborgen, drukken wij deze volledig in full color. Bij een vlag gebeurt dit uiteraard enkelzijdig.

Materiaal

Materiaal

Hiervoor gebruiken we altijd een hoogwaardig b1-brandvertragend vlaggendoek. Zo krijgt u altijd kwaliteit voor uw geld.

Gewicht

Gewicht

Dit vlaggendoek heeft een standaard gewicht van 117 grams per vierkante meter. Het gewicht is in dit geval dus al voor u voorgeselecteerd.

Afwerking

Afwerking

Bij afwerking kunt u bijvoorbeeld denken aan het schoon snijden met een hotknife of een verticale mastvlag met open zoom, kopband met haken aan de mastzijde.

Prijs

Prijs

Wat het formaat van uw vlag op maat ook zal zijn, voor de scherpste prijs bent u bij ZoGedrukt aan het juiste adres.

Levertijd

Levertijd

Wij hebben onze productie geheel in eigen huis, waardoor wij na het ontvangen van uw bestelling meteen kunnen beginnen met het drukken. Hierdoor kunnen wij tevens snel leveren.

Service

Service

Heeft u vragen over het bestelproces of over een van onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen per telefoon, mail of chat. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Lees meer

Goedkoop vlaggen op maat bedrukken

Een vlag op maat om aan voorbijgangers te laten zien waar jouw bedrijf gevestigd is of die gebruikt worden op een beurs, voor een evenement of om de aandacht te trekken voor een actie die je voert. Vlaggen op maat kunnen op allerlei manieren gebruikt worden en hebben vaak een hoge attentiewaarde. Waar en hoe je jouw vlag ook wilt gebruiken is aan jou, maar met vlaggen op maat van ZoGedrukt ben je altijd zeker van een vlag die met haar perfecte afmetingen voor jouw boodschap de aandacht trekt die het verdient. Als dat nog niet genoeg is ben je bij ZoGedrukt ook nog eens zeker van scherpe prijzen en een razendsnelle levering.

Goedkope vlaggen op maat

Voor het bedrukken van vlaggen op maat wil je natuurlijk zeker zijn van de scherpste prijs. Omdat wij van ZoGedrukt onze productie zelf in huis hebben, zijn wij niet alleen extra snel met jouw levering, maar bestel je direct bij de producent. Hierdoor zijn wij vaak goedkoper dan andere online drukkerijen. Dus ook voor de prijs ben je bij ZoGedrukt op het juiste adres.

Vlaggen op maat samenstellen

Voor het bestellen van jouw vlag of vlaggen op maat hoef je enkel nog jouw wensen aan te vinken in ons keuzemenu. Hierbij kun je denken aan het bepalen van de afwerking van jouw product en heb je de mogelijkheid de exact gewenste breedte en hoogte in te voeren. Onze site berekent dat automatisch het aantal vierkante meters voor jou. Daarnaast zul je meteen jouw kostprijs te zien krijgen.

Vlaggen op maat

Naast het doorgeven van jouw gewenste afmetingen hebben wij een aantal vooraf aangevinkte keuzes in ons keuzemenu en dien je zelf nog een afwerking te kiezen voor jouw vlag. Graag laten wij je kennis maken met ons keuzemenu.

Bedrukking 
ZoGedrukt wil altijd garant staan voor een hoge kwaliteit voor jouw drukwerk en drukt daarom de vlaggen op maat standaard in full colour (enkelzijdig). Vlaggen worden standaard enkelzijdig gedrukt. 

Materiaal & gewicht 
Voor het materiaal van jouw doek wordt standaard gebruik gemaakt van een origineel vlaggendoek. Hierbij hoort een gewichtklasse van 117 grams. 117 grams houdt in dat jouw drukwerk per vierkante meter een gewicht zal hebben van 117 grams. 

Afwerking 
Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een vlag op te hangen. Daarom bieden wij je verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking van jouw vlag. Wil je een horizontale gevelvlag, dan zou je kunnen kiezen voor onze optie horizontale gevelvlag, kopband met lus en haak aan mastzijde. Wil je juist een verticale lange vlag die je aan een enkele mast kunt bevestigen? Dan zou je kunnen kiezen voor onze optie verticale mastvlag zonder open zoom, kopband en haken aan mastzijde.

1 vierkante meter vanaf €26,- Bekijk alle prijzen

Klanten aan het woord

Niemand kan u beter vertellen dat u bij ZoGedrukt moet zijn dan onze eigen tevreden klanten. En dat worden er elke dag meer! Hier onder kunt u beoordelingen van ons lezen op de onafhankelijke website van Trustpilot.


Klanten beoordelen ons met:

Meer informatie van een specialist?

Onze specialisten weten alles op het gebied van vlaggen op maat drukken. Wij adviseren u graag. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: +31 (0) 88 730 11 11
E-mail: info@zogedrukt.nl
Of open de chat

Vraag uw offerte op maat aan!

Staat uw gewenste product niet op onze site? Heeft u andere vragen of speciale wensen?
Vul dan onderstaand formulier in om binnen 24 uur een offerte op maat te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de omslag, de bedrukking, het aantal pagina's en natuurlijk het formaat.