Snelle levering
Blanco geleverd
Persoonlijke service
Eigen productie

Voordelen Zogedrukt

 

Topkwaliteit in digitaal drukwerk

Wij van ZoGedrukt hebben de productie van uw drukwerk geheel in eigen beheer. Met onze 6 professionele drukpersen, waaronder de HP Indigo 10.000 durven wij met zekerheid te zeggen dat wij altijd garant staan voor de hoogste kwaliteit.

 

ZoGeleverd!

Doordat de productie van uw bestelling in ons eigen pand plaatsvindt, creëren wij schaalvoordelen ten opzichte van andere online drukkerijen. Hierdoor zijn wij sneller met het produceren, controleren en verzenden van uw bestelling. Dus ook voor een snelle levering kiest u ZoGedrukt.

 

Vakmensen

De ZoGedrukt vakmensen maken het mogelijk dat u nooit vastloopt in het proces van uw bestelling. Onze klantenservice is per telefoon, mail en chat dagelijks bereikbaar om u met al uw vragen te helpen. Daarnaast zorgen onze drukwerkspecialisten en ons designteam ervoor dat uw drukwerk altijd foutloos wordt afgeleverd.

 

Eigen contactpersoon

Om uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft u bij ZoGedrukt één vast contactpersoon. Zo hoeft u nooit iets twee keer uit te leggen of te vragen.

 

Lage prijzen

Doordat wij ons drukproces geheel in eigen huis hebben, zijn wij niet afhankelijk van externe leveranciers met hoge prijzen. U bestelt dus rechtstreeks bij de producent, waardoor u altijd zeker bent van scherpe prijzen.

 

ZoGedrukt ontwerpservice

Nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij hebben een designteam met professionele grafisch ontwerpers die u graag helpen met het design voor uw drukwerk. U hoeft hiervoor enkel contact op te nemen met onze klantenservice.

Veilig en snel

Klantenservice

Of betaal op rekening*